2777
2789

من ادمین یه گروه تلگرامی هستم و امروز حواسم نبود داشتم پیامارو پاک میکردم

پیامای چندتا از افراد دیگه کلا پاک شد 

من چجوری میتونم پیامای حذف شده رو برگردونم ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه برگردوند

ولی تو اطلاعات گروه هست

میتونی اسکرین شات بگیری

فقطم ۲۴ ساعت فرصت داری

البته اگه مالک گروه بهت اجازه ی دسترسی داده باشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نمیشه برگردوندولی تو اطلاعات گروه هستمیتونی اسکرین شات بگیریفقطم ۲۴ ساعت فرصت داریالبته اگه مالک گرو ...

عزیزم بنظرتون یه چت ک‌پاک شده و بلاکم هم کرده رو نمیشه برگردونم هیچ راهی نداره؟ ایدیش یادم نیست فقط اسمش یادمه

دل مرنجان
عزیزم بنظرتون یه چت ک‌پاک شده و بلاکم هم کرده رو نمیشه برگردونم هیچ راهی نداره؟ ایدیش یادم نیست فقط ...

فک نکنم 🤷🏻‍♀️

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
با یه اکانت دیگم مالک گروهم

خب برو تو مدیریت گروه

اسکرین شات بگیر ذخیره کن یه روزی لازمت میشه