2777
2789

من دفعه اولم بود تا نشستم صادرکاتو رفتم سی درجه رفتم اومدم از پارک بیام بیرون گفت ردی سرجمع یه دیقه شد یه جلسه اجباریم برام نوشت ولی تو کارتکس هیچیو علامت نزده هیچ چیزیم راجب اشکالم ننوشته😐 خیلی هام دفعه 7 م 8مشون بود ردشون کرد

بعد من نفر اخره اخرم بودم بعده من افسره میخواست بره خونه گفتم شاید حوصله نداشت ردم کرد نمیدونم چه وقتی برا امتحان دادن خوبه

اگه زود برم همچیو میگیرن تا یه ایرادی پیدا کنن رد کن اخر سر برم حوصله ندارن چیکار کنم؟ 😭😂

دفعه اول برا پول رد میکنن عزیزم😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂دفعه اول بخاطر پول لاشیا رد میکنن و اجباری میزنن 

کثافطا واس پول همش رد میکنن 

طرف اومده بود با ماشین خودش بعد افسر ردش کرد نیم ساعت بعد رفت سوار ماشینش شد رفت 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

جلسه اول اکثرا رد میکننمنم بار دوم قبول شدمسعی کن ی پارتی پیدا کنی سفارشتو کنه🤣

وای من با افسر اشنا بودم دوست شوهرم بود بهم گفت اون هفته بیا قبولت میکنم من خر نرفتم تا اون افسر کلا زیرابشو زدن رفت 

بخدا جلسه اضافه ای که نوشته خداتومنه 480 تومن اون 100 تومن دوباره برا شهری زورم میاد

میدونم عزیزه دلم منم اردیبهشت اینا بود فکر کنم بار اول شهری بی دلیل ردم کرد سوار شدم صادرکات انجام دادم گفت برو دنده عقب گفتم با اجازه شما جناب عقده ای(عقده ای تو دلم گفتم) یکم رفتم راهنما اینام زدم گفت خوب خوبه برو ردی😂😂😂😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️