2777
2789
عنوان

ویروس تو شهر ما داره غوغا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 20 پست

مشهد ک افتضاحه همش مریض از سرماخوردگی قوی ترع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
وای خدا من پیک ۶ کرونا درگیر شدم ۱۴ روز قرنطینه شدم تو قرنطینه دوقلو سقط کردم نمدونی الان چقد حالم ب ...

نمیدونم چی بگم بخدا دارم میمیرم انتی بیوتیک دوزبالاش و مصرف کردم دو دوره اصلا انگار نه انگار

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چی بگم بخدا دارم میمیرم انتی بیوتیک دوزبالاش و مصرف کردم دو دوره اصلا انگار نه انگار

میگن تو این بیماری انتی بیوتیک نخورین

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

باید ی کاری کنن دیگه انقدر مرض میاد از اونجا

اخه چه کاری میتونن بکنن بدبختی اینه توریست هم از همونجا میاد 

چقدر آدمای بی گناهی که سر همچین جریانی ازبین رفتن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میگن تو این بیماری انتی بیوتیک نخورین

دکتر خودش داده ولی فکر کنم راست میگن چون هیچ تاثیری نداره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭