2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که ناخن نمیکاره بی کلاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کنم کسی که بکاره بی کلاس تره

الان تقریبا ۷۰،۸۰ درصد این کارو میکنن فک کنم، گفتم شاید ضایع باشه اینکه من انجام نمیدم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

نه ازنظرمن باکلاستره و اعتمادبنفسشم بیشتره

گلوریا تو جوکر لاکم نداره

حدیثم ناخناش فککنم کوتاهه

بقیه رو یادم نیس

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ناخنام همیشه بی رنگه😂

آخرین بار پارسال قبل از زایمان کاشت زدم

اتفاقا منم دوست دارم دوباره برم بکارم

فکر نمیکنم نشونه بی کلاسی باشه

هر کس آزاده خودش انتخاب کنه

منم تاحالا لیفت مژه و ابرو انجام ندادم،دوست دارم اونم امتحان کنم

نه چه ربطی به کلاس داره من اصلا نمیکارم گاهی لاک دارم گاهی نه چیزی که احساس خوبی بهت میده انجام بده این مردم اگه روز مرگ آدم بارون بیاره سر مزار نمیان که خیس نشن چرا باید تا این حد طرز فکر و حرف هاشون مهم باشه

من نه میکارم نه سوهان می نم نه لاک اما ناخن هامو دوست دارم تازه همیشه کوتاه هم هست بیخیال حرف مردم

من خیلییی سوهان اینا میکشم، دوس دارم خیلی خوش فرم باشن

هر وقت حال داشتم لاکم میزنم

ولی حوصله‌ی کاشت ناخنو ندارم، وقتی رشد میکنه و یه کم میاد بالا بدم میاد

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن