2777
2789
بله.بعد از ۷ سال خدا بهم هدیه داد🫠

چقدر خوب 

درسته بچه اول رو حس نمی کنی اصلا تکون می خوره حس نمی کنی منم همون طور بودم  حدود شش ماه فهمیدم حس کردم پسرم انگار لگد یواش یواش می زد

خیلی دیر فهمیدم 

معجزه شکر گزاری...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره گفت عفونت زیاد. شهجنین سقط میشه. نمی مونه🤕

پس خیلی مراقبت کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
وای خدا میدونه چی کشیدم فقط تا الان

تاخون ولک بندنیومدحموم نروکمرت لق میشه خدایی نکرده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
آره گفت عفونت زیاد. شهجنین سقط میشه. نمی مونه🤕

من یادمه سر دخترم تا 20هفته پماد واژینال میکردم 

فقژ دوسانت از اپیلکاتور میبردم واژنم  پاهامو میدادم بالا خودش بره جذب بشه

زبان رارمگردان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان❤
اخ عزیزدلم

من هماتوم داشتم. بدون خونریزی خیلی درد داشتم. اما فکر میکردم طبیعیه.

روی تخت سونو نمیتونستم بخوابم انقدر دلم درد میکرد چون شکمم پر از اب بود نمیتونستم تحمل کنم.

سونوگرافی گفت هماتوم داری، جفت پایینه و باید مطلق استراحت کنی.و من استراخت کردم دو سه ماه.

الان درداام تموم شده. بدون اینکه برم سونوگرافی دکترم گفت حتما الان جفت بالاست. هماتوم کاملا رفع شده و من کار روزمره و پیاده روی میکنم. 

مثل باد گذشت اون روزا. الان ۶ماهمه.

خواهر میگذره خیلی زود. آیت الکرسی بخون که جاش محکم باشه

من هماتوم داشتم. بدون خونریزی خیلی درد داشتم. اما فکر میکردم طبیعیه.روی تخت سونو نمیتونستم بخوابم ان ...

منم کلا مطلقم 

کاش بگذره 

دوس دارم منم تو بارداریم بگردم لذت ببرم 

زبان رارمگردان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان❤
من یادمه سر دخترم تا 20هفته پماد واژینال میکردم فقژ دوسانت از اپیلکاتور میبردم واژنم پاهامو میدادم ...

از اون فقط سه شب داد تمام

بعدش اینه همه استفاده از اون پماد ها ضررنداشت چقد استفاده کردی چند روز حدودا ؟

معجزه شکر گزاری...

من یکم خارش دارم چکار کنم ؟

شورت نپوش میتونی باآب وجوش شیرین خودتوبشوری خوب میشه

عزمزمه تاریخ آخرین پریودت کیع بوده شما؟

سلام 

من آخرین پریودم رو نمی دونم 😐   

چند سال قرص ال دی خوردم همین  دوماه پیش ول کردم گفتم خسته شدم عفونت گرفته بودم نخوردم یک ماه البته جلوگیری طبیعی داشتیم همین جوری یک موقع دیدم باردار شدم 

معجزه شکر گزاری...

عزمزمه تاریخ آخرین پریودت کیع بوده شما؟

الان هم کلا یادم رفت کی بود پریود بودم 

فقط سونو قلب رفتم گفت شش هفته و شش روز هستی 

بیست و پنج روز پیش بود رفتم 

الان سونو دقیق و درست میگه تا حساب خود آدم

بنظرتون؟

معجزه شکر گزاری...