2777
2789

امروز خواهرم پسرش و گذاشت پیشم باهاش ریاضی کار کنم دیدم ضربش ضعیفه از صبح باهاش جدول ضرب کار کردم

میدونم خواهرمم باهاش کار میکنه

اما هنوز بلد نیست

خیلی برام عجیبه

یادمه خودمون با چند روز روخوانی ضرب و یاد گرفتیم کلاس سوم ولی خواهر زادم از پارسال یاد نگرفته درست حسابی

خییییییلی بازیگوشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا طبیعی نیست 

بهش قشنگ یاد بدین اگه الان جدول ضرب بلد نباشه هر چقدر بره پایه بالاتر بدبخت تر میشه

مثل من که ریاضی راهنمایی و جدی نگرفتم و همیشه تو دبیرستان تو فاکتورگیری و اتحاد ها و فیثاغورس میمونم😂🤦‍♀️

لاااایک نکنننن😤

پایه ضرب از کلاس سوم قوی میشه 

و تابستان باااااید  از هر دانش آموز کلاس سومی ده تا جدول ضرب بپرسيد تا کلاس چهارم به مشکل برنخوره 

امیدوارم این پیام من رو ببینید و  استفاده کنید عزیزان 

البته  استارتر هنوز دیر نشده هر روز باهاش کار کنید  و بپرسيد 

روی دیوار هم برگه بزرگ جدول ضرب یا بنوسید  یا بخريد  تا جلو چشمش باشه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

فکر نکنم از پسر من سر به هوا تر باشه..کلاس دومه ولی خودم هرچیزی رو انقدر براش تکرار میکنم تا حفظ بشه..مادرش باید مرتب براش تکرار کنه تا حفظ حفظ بشه..باید بنویسه و بخونه..دفترچه جدول ضرب هم حاضریش هست تو لوازم تحریری

...