2777
2789
تابه حال نرفتم کتاب نیاز داشتم یکیو میفرستادم از بس تعریفشو شنیدم میخوام یه روزی دلمو به دریا بزنم ب ...

بری سیر نمیشی. من یعنی تنها جایی ک هیچوقت ازش سیر نمیشم و بیشتر از هرجای دیگ میرم انقلابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری سیر نمیشی. من یعنی تنها جایی ک هیچوقت ازش سیر نمیشم و بیشتر از هرجای دیگ میرم انقلابه

من دانشجو دانشگاه تهران بودم هرجمعه میرفتیم آش میخوردیم

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
دیگہ کجا ھا رو میشناسی مثل اونجا باشہ؟دوست دارم جا ھای دیگہ ھم برم قدم بزنم

بقیه جاها حس وحال انقلاب و ندارن ولی حس و حالای متفاوت دیگه ای دارن مث ولیعصر مث تجریش من شهرکتاب هم دوست دارم و.... 

وایی راست میگی؟من بہ عشق دانشگاہ تھران میرم اصن بخاطر ھمین رفتم اونجا

اره کارشناسی وارشد تهران خوندم وخوابگاهمون امیرآباد بود 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
من دانشجو دانشگاه تهران بودم هرجمعه میرفتیم آش میخوردیم

اش نخوردم متاسفانه اونجا ما میریم سوخاری میخوریم خلییی خوشمزه ان خیلییییی

ولی شعبه تجریش سید مهدی هم حلیم خوردم هم اش عالی بود

اش نخوردم متاسفانه اونجا ما میریم سوخاری میخوریم خلییی خوشمزه ان خیلیییییولی شعبه تجریش سید مهدی هم ...

من چندسال پیش دانشجوبودم نمیدونم هنوز آش نیکوصفت اونجاهست یانه اگه بود تورو خدا یه باربرو جامن بخور😂

وایی راست میگی؟من بہ عشق دانشگاہ تھران میرم اصن بخاطر ھمین رفتم اونجا

انشاالله قبول شی عزیزم همون رشته ای که دوست داری 

چشم عزیزم حتما رفتم یادم میمونه چک کنم اش فروشی و😂🩵

زیرزمین بود ،فدات شم مهربون 😂❤️