2777
2789
عنوان

دوستم ایفونش رو کشید به رخم باهاش بهم پز داد

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست
اتفاقا اینا رو بزاره کنار رو هدفاش تمرکز کنه زودتر از اونا میرسه بخدا ما فکر میکنیم داشتن اینا سخته ...

مراقبه؟یکم بیشتر توضیح میدی عزیزم؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
چقد بی اعتماد بنفسی

آره میدونم هستم به خاطر همین چیزا بی اعتماد به نفس شدم 

همه شیک پوشیدن گرون گرون پوشیدن ایفون ۵۰ میلیونی دارن و من یه لباسو ۱۰ سال میپوشم همین گوشی خودمم که سامسونگه گرفتم ۸ تومن اونم قسطی که تازه قسطش تموم شد 

واقعا خب ناراحت میشم اونا مگه خونشون رنگی تره 

_

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره میدونم هستم به خاطر همین چیزا بی اعتماد به نفس شدم همه شیک پوشیدن گرون گرون پوشیدن ایفون ۵۰ میلی ...

چ ربطی داره صدتا. دارا تر از دوستای شما هم هست همیشه دست بالای دست بسیاره اینجوری ک باید کل آدمای دنیا افسرده شن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
مراقبه؟یکم بیشتر توضیح میدی عزیزم؟

عزیزم ،یه روش ارتباط با خداونده ،منم خیلی سر در نمیارم، یه شخصی هست به اسم استاد عرشیانفر ،ایشون گفتن،منم سعی میکنم انجام بدم ،یه دوره رایگانم داره ۲۱ روزه عرشیانی شو ،تو گوگل سرچش کنی میاره عضو سایت باید بشی تا برات باز بشه