2777
2789
عنوان

دوستم ایفونش رو کشید به رخم باهاش بهم پز داد

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست

بنظرم با همچین دوستایی قطع رابطه کن تا اینکه بخوای بخاطر اونا آیفون بخری

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر پز دوستت؟ یا حسادت خودت؟

از این بدم میاد که از قصد میان ناراحتم میکنن میدونم پول ندارم میدونم ایفون دوست دارم به شکل خیلییی ضایعه ای میان به رخم میکشن منم آدمم خب ناراحت میشم 

_

والا منم دوستام یه چیز میخرن مدام پوزشو میدن

من ایفون خریدم یکسال میرفتیم بیرون نفهمیدن گوشی گرفتم!!! اونم وقتی فهمیدن که وسط جمع یهو گوشیم زنگ خورد و بعد دوستام گفتن عه مبارکه

فوق العاده از پز دادن متنفرم و ذرکت میکنم چه حس بدیه

خانم واقعا بخاطر همین یه چیز میخوای الکی پول بدی؟ارزشش رو نداره بزار اونقدر پز بدن تا پیر بشنبگین به ...

مخوام دسته دوم بخرم به همونم راضیم 

باور کن امروز کلی به خاطرش کریه کنم نمیدونی چه حس بدیه خودمم البته  افسردگی دارم 

_

حیف تو نیست با اینا میگردی ،اسم اینا دوست نیست دوست آن است که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی

بنداز آشغالی اینا رو ،خودتو هم فرکانس اینا کردی که بهت پز بدن ،اینا رو بزار کنار از خدا بخواه بهت دوستای خوبی بده تو هیچ نقصی نداری اونا مخشون ناقصه که به تو پز میدن

آیفون بخری ممکنه بعدیش ماشین یا ویلای لاکچری باشه داری اونا رو هم بخری؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

مگه شان شما رو گوشی تعیین میکنه دخترم، دو ماه حقوقم میشه یه ایفون، خیلی از مراجعینم ایفون دارن گوشی خودم هواوی و اصلا برام مهم نیست، 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
آیفون بخری ممکنه بعدیش ماشین یا ویلای لاکچری باشه داری اونا رو هم بخری؟

اتفاقا اینا رو بزاره کنار رو هدفاش تمرکز کنه زودتر از اونا میرسه بخدا ما فکر میکنیم داشتن اینا سخته ،آشنا هایی دارم که با مراقبه به همه اینا به راحتی رسیدن

مخوام دسته دوم بخرم به همونم راضیم باور کن امروز کلی به خاطرش کریه کنم نمیدونی چه حس بدیه خودمم البت ...

اگه خیلی بهتون فشار میارن کلا بیخیال این دوستاتون بشین

اگه پولشو دارین اضافه 

بخرید

بله میدونم چی میگید

ولی به این فکر کنید اون با اون گوشی چیکار میکنه

زنگ میزنه

پیام میده

عکس میگیره

شما با این گوشیتون چیکار میکنید

زنگ می‌زنید

پیام میدید

عکس میگیرید