2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیی زیاد دوس دارم همش گریه کنم من تعیین جنسیت هم کردم اما هیچی

درکت میکنم عزیزم ولی بچه ات قبل از هرچیزی یه مادر قوی میخواد خودتو کنترل کن 

منم همش گریه میکردم ولی الان دارم محکم میشم تا هی اشک نریزم و به خودم گفتم وقتی قوی بشی و بتونی حداقل از خودت دفاع کنی ، اون موقع هم خدا بهت بچه میده

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
درکت میکنم عزیزم ولی بچه ات قبل از هرچیزی یه مادر قوی میخواد خودتو کنترل کن منم همش گریه میکردم ولی ...

خیلی بهم فشار میاد من واسه هرلحظش فکر کردا بودم واسه همه چی برنامه ریختم همش باخودم میگم چرا نشد علتش چی بود

از دکتر پرسیدم ک چرا منفی شد گف ای وی اف ۳۵ درصده موفقیتش

دکتر گف مشکلی نداری چون تعیین جنسیت بودم ازمایش هم نگرفت

بچه دیگه داری؟

بذار خدا خودش هر چی میخواد بده

من معتقدم تخمک خودش انتخاب میکنه سازگارترین اسپرم رو باهاش تلقیح بشه و وقتی توی آزمایشگاه به زور می گیرن اسپرم رو میکنن توی تخمک احتمال اینکه با هم نسازن زیاده

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خیلی بهم فشار میاد من واسه هرلحظش فکر کردا بودم واسه همه چی برنامه ریختم همش باخودم میگم چرا نشد علت ...

استرسی هستی؟شایدم نشخوار فکری داری؟

میگن اصلا بهش فکر نکنید بعد آی وی اف

تازه هنوز دفعه اوله و خیلی دفعه اول نمیگیره و باید خیلی خوش شانس بود واقعا

بچه دیگه داری؟بذار خدا خودش هر چی میخواد بدهمن معتقدم تخمک خودش انتخاب میکنه سازگارترین اسپرم رو باه ...

🤔🤨

استرسی هستی؟شایدم نشخوار فکری داری؟میگن اصلا بهش فکر نکنید بعد آی وی افتازه هنوز دفعه اوله و خیلی دف ...

اره شدیدا 

ولی انتظارشو نداشتم واقعا از طرفی چون مشکلی نداشتم فک میکردم مثبت میشم 

پس چطور خیلیا بار اول مثبت میشن؟😭

اره شدیدا ولی انتظارشو نداشتم واقعا از طرفی چون مشکلی نداشتم فک میکردم مثبت میشم پس چطور خیلیا بار ا ...

چون اونا استرس ندارن و شادن

وقتی استرس داشته باشی یا غصه بخوری سیستم ایمنی بدنت ضعیف میشه و وقتی بچه که یه عامل خارجی هست رو میبینه میخواد دفعش کنه

فقط ارامش خوندن قران یا پخش صوتش یا اهنگ شاد گوش بده و برقص

وقتی خدا به حیوانات بچه میده ، چرا به ما نده