2777
2789

شوهر نیست پارتنرمه برای قوانین سایت گفتم 

داشتیم برمیگشتیم گفت وصل شو به ماشین یه آهنگ بزار منم وصل شدم چاووشی گذاشتم 

یه ماشین پیچید جلوش این هیچی نگفت با دست اشاره کرد اوکیه برو (خیلی آرومه خیلی کم پیش میاد عصبانی بشه سالی یه بار) 

رفتیم جلو الانم ترافیک دیگه دوباره پیچید جلوش خیلی بد یه کوچولو مونده بود بزنه بهش دوباره نفس عمیق کشید اشاره کرد برو 200 متر جلوتر دوباره پیچید جلوش اینبار سرشو اورد بیرون گفت برو دیگه اه

اونم برگشت فحش داد این هیچی نگفت سرشو تکون داد پیچید خیابون بغل بعد برگشت سمت من گفت این کثافت رو خاموش کن اعصابمون بهم ریخت صداش روی 5 بود آهنگ فقط ریتم بود حتی صداشم نمیومد منم دیدم عصبانیه گفتم باشه خاموش کردم این یه دفعه برگشت گفت چرا وقتی جو مشتنج قطع میکنی بزار بخونه جو ساکت نباشه بعد دوباره راه افتاد منم دیگه عصبانی شدم چند تا حرف زدم اون هیچی نگفت رسیدم دم خونه پیاده شدم درو بستم پیام داده گفت آروم شدی زنگ بزن بهم 

میخوام سرمو بزنم تو دیوار 😐

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چرا تعادل نداره😐😐😐والا اون عرصه نداره فحش بده سر تو خالی میکنه عجبا

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا تعادل نداره😐😐😐والا اون عرصه نداره فحش بده سر تو خالی میکنه عجبا

نه بحث عرضه نیست بدش میاد از دعوا و فحش و. 

اینا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چنان دعوایی کردید کجای تاپیک بود؟

من کردم داد زدم تو ماشین آنقدر 🙂😂

حس کرده پیشت خورد شده چون به یارو نتونسته چیزی بگه 

اون لحظه که گفته این کثافتو خاموش کن در واقع دلش میخواسته یکم قربون صدقش بری و بگی حق با تو بود و فلان هندونه زیر بغلش بزاری 

ولی اصلا حق نداشته سرت عصبی بشه 

بزار معذرت بخواد و نازتو بکشه ببخشش کش نده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

اوه اوه چه دعوایی بود

داد های منو ندیدی 🙂😂

نه بحث عرضه نیست بدش میاد از دعوا و فحش و. اینا

خب اگه بدش میاد دیگه نباید ناراحت شه چیکار اون چاووشی بیچاره و تو داره😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
منم الان سر شبی باهاش دعوا کردم انقدر خونسرد و منطقیه اعصابم خرد میشههههج😑

میخوام خودمو بکشم