2777
2789
عنوان

چنان دعوایی با شوهرم کردم تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست
خیلی دعواتون شدید بوده😑😑

داد و بیداد من شدید بود🙂😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس کرده پیشت خورد شده چون به یارو نتونسته چیزی بگه اون لحظه که گفته این کثافتو خاموش کن در واقع دلش ...

نه میتونه بگه اصلا دوس نداره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خب اگه بدش میاد دیگه نباید ناراحت شه چیکار اون چاووشی بیچاره و تو داره😂😂

منم همین میگم به من ربطی نداشت آخرم داد و بیداد کردم

چ با شخصیت

بله مخصوصا اونجایی ک گفت اون کثافت رو قطع کن😂

من آدم دعوایی هستم اگ طرف مقابلم اینجوری باشه اول از همه اونو میزنم😐یکی باید باشه بزنه طرفو ناکار ک ...

اصلا اصلااااا اهل فحش و دعوا و.. نیست این که خوبه یه بار یکی فحش مادر داد بهش میخواست بره بزنه وسط راه وایساد 4 تا نفس کشید برگشت تو ماشین رفت بی حرف

بله مخصوصا اونجایی ک گفت اون کثافت رو قطع کن😂

نه خب همینکه دهن ب دهن نزاشته خییلی خوبه 

واقعا از مردای دعوایی باید فراری بود

دیگه اونم یکم اعصابش خورد شده باید معذرت خواهی کنه

نه خب همینکه دهن ب دهن نزاشته خییلی خوبه واقعا از مردای دعوایی باید فراری بوددیگه اونم یکم اعصابش خو ...

فعلا ک زنگ نزدم بهش

اصلا اصلااااا اهل فحش و دعوا و.. نیست این که خوبه یه بار یکی فحش مادر داد بهش میخواست بره بزنه وسط ر ...

😐😐😐😐😐😐😐😐من تا طرفو جر ندم به غلط کردن نندازم کاری نکنم زمینو گاز بزنه مگه ول میکنم

اینجوری میگی حرصم میگیره بخدا 😐💔

این دیگ ارومو رد کرده 😑😂😂😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
😐😐😐😐😐😐😐😐من تا طرفو جر ندم به غلط کردن نندازم کاری نکنم زمینو گاز بزنه مگه ول میکنماینجوری می ...

منم😂😂

این دیگ ارومو رد کرده 😑😂😂😂😂😂

میخوام خودمو بکشم 😂😂