2777
2789
عنوان

رفیقم دورو از آب در اومد

79 بازدید | 5 پست

چند ماهی هست میشناسمش البته دو نفرن با دوتاشون هم رابطه اوکیی دارم اینا سر ی مسیله ای این هفته دعواشون شد هرچی تونستن بهم گفتن حالا یکیشون اومده ب من میگه که اون یکی رفیقم مقصر بوده از اونور اون یکی میگه که این پشت سر تو حرف زده گفته اصلا با تو نریم بیرون واقعا ناراحت شدم اینقدر خودشو میچسبونه ب من من به هیشکی خیلی وقته اعتمادی نمیکنم اما این خیلی رفتار زشتیه اینم بگم پیاما رو برام فرستاد که اون رفیقم ب این یکی گفته بوده که اصلا با من نرن بیرون

چقدر جفتشون لاشی و بیشرفن مخصوصا دومیه از اون به شدت فرار کنننن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من کاری ندارم که اون چی گفت...اینی که اومد آمار داده بهت چطوری راجبت حرف زده که اون انقدر راحت میاد پیشش از تو بد میگه 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کاری ندارم که اون چی گفت...اینی که اومد آمار داده بهت چطوری راجبت حرف زده که اون انقدر راحت میاد ...

نمیدونم اونا ی دعوایی کردن اصلا من توش نبودم بحث مال خودشون بود ولی یکیشون اون روز در اومده به اون یکی گفته که اصلا با من نرن بیرون سر این خیلی بهم برخورده