2777
2789
عنوان

روز پدر برا پدر شوهرم چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 77 پست
روز پدر پارسال کفش گرفتیم دو ماه مشهد بودیم واسش ژیله خریدیمسال قبلشم ادکلن خریدیمچیزی به ذهنم نمیرس ...

😂😐آخه من پدر شوهرم مرد لاغریه میترسم لباس بگیرم براش 

کمتر جایی ام جنس رو عوض میکنن

برای خوشبختم یه صلوات بفرست❤️

ما سال اول که عروسی کردیم، به بابام و پدرشوهرم و خود شوهرم و منم حامله بودم کتونی خریدیم. ۴ جفت شد ۲ ...

اوو چه کیفیت خوبی داشته شوهرم رفته کرم چرم اصل خرید ۲وهفتصد من از پدرشوهرم خوشم نمیاد از این پیرمردا مرد یالار قذیمی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😐آخه من پدر شوهرم مرد لاغریه میترسم لباس بگیرم براش کمتر جایی ام جنس رو عوض میکنن

سایزشون را همسرت میدونه دیگه، نهایت از مادر همسرتون بپرسید

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
شاهنامه ای چیزی بخر اخه کی به پدرشوهر پیرهن میده اخرم‌نمیپوشن

شاهنامه کی میخونه خخخ  انصافا پدرشوهرای ما صب میرن سرکار شب هلاک میان میخابن کی وقت دارن شاهنامه بخونن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شاهنامه ای چیزی بخر اخه کی به پدرشوهر پیرهن میده اخرم‌نمیپوشن

پدرشوهر من همیشه میپوشه 🤣

اصلا امسال حس خرید براشو ندارم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اگه وضعت خوبه از این انگشتر نقره ها که حاجی ها می اندازن روشم بنویسن یاعلی

خودش پولداره خیلی هم از این چیزا داره.تو ذهنم ادکلن بود گفتم پیرمردا ادکلن ملایم دوست دارن یا تند و تلخ.؟

و اینکه شاهنامه و چطوره؟

عشق ممنوعه❤️‍🩹
شاهنامه کی میخونه خخخ انصافا پدرشوهرای ما صب میرن سرکار شب هلاک میان میخابن کی وقت دارن شاهنامه بخو ...

بابای من پدرشوهرم بیشتر با این چیزا خوشحال میشن

اوایل ازدواج چند باری برای پدرشوهرم پیرهن و لباس خریدم اصلا نگاهش هم نکرد رفت تو چمدوناش دست نخورده 

برای رئیس اداره تون وجهه خوبی نداده به نظرم

پدرشوهرش رئیس اداره است

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹