2777
2789
چیش خوبه تف ب لینک ناشناس😆😆

خوبی کجاییی نیستی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی والا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

راستش دوسش ندارم اصلا اما اعتیاد دارم خیلی تاپیک ها و گاهی تفکرات و نظرات و اتفاق هایی که برا بقیه میفته حالم و بد میکنه یه بار سر یه تاپیک انقدر حرص خوردم فشار خونم رفت بالا نفسن بالا نمیومد اما خب اعتیاده دیگه😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خوبی کجاییی نیستی

چ عجی بلخره یکی حالمو پرسید

ی لینک ناشناس گذاشتم وا وی لا🤣🤣🤣جنگه توش اعصاب ندارم

تو چطوری عزیزم خوبی؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

چ عجی بلخره یکی حالمو پرسیدی لینک ناشناس گذاشتم وا وی لا🤣🤣🤣جنگه توش اعصاب ندارمتو چطوری عزیزم خوب ...

واقعا ندیدم مگه چی بود توش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا

اومدن فحش دادن گفتن زنمایی 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

واقعا ندیدم مگه چی بود توش

هیچی خودشون فحش دادن گفتن زننمایی

اومدن فحش دادن گفتن زنمایی

وااا بگو مرد میخواد حامله میشه میخواد قرص بخوره ول کن به منم میگن گوش نده

چرا تاپیکا همون لحظه ثبت نمیشن؟

سلام

توی متن تاپیک همون اول عکس نگذارین.

توی پست ها عکس بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.