2777
2789
عنوان

با آدمی با این شرایط ازدواج میکنید(بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست
بله منم شنیدن به زن مرده زن بدین ولی به طلاق داده نهولی همش حس میکنم بلید با یه عشق مرده رقابت کنی

بنظرم مردا زود فراموش میکنن خیلی رقابتی ب وجود نمیاد

البته بستگی داره

من عمه ام شوهر نکرد ب ی مرد ک همسرش فوت شده ی زن دیگه گرفت کلی موفق شده اما ایشون رفت با پسر ازدواج کرد ک هیچی نداره معتادم شد:/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم روحیت چطوره؟ اگه با محبتی آره اگه میتونی با اون بچه بسازی و همه چی بقول خودت عالیه ازدواج ...

بله علاوه بر اینکه میترسم اون آقا با خانوم قبلی مقایسه کنه چون شنیدم خیییلی خوشگل بوده میترسم بچه هم نتونه باهام ارتباط بگیره

بله علاوه بر اینکه میترسم اون آقا با خانوم قبلی مقایسه کنه چون شنیدم خیییلی خوشگل بوده میترسم بچه هم ...

یه مدت باهاش ارتباط شناختی داشته باش باهاش قرار بزاربگو بچشم بیاره هر بار هم برا خاطر خودت هم شناخت

بله سنم زیاد نیست تحصیل کردم .یه مدته سرکار نمیرم.چهره و تیپم هم بد نیست. اخلاقمم تعریف از خود نباشه ...

والا منم ۲۶ ام و مورد مناسبی نبوده تاالان بااینک شرایطمون خوبه ولی انقد سطحتتو نیار پایین 😐😐

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نهه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

شرابطه مالیشون خوبه

ببین یه چیزاییش خوبه  یه شرایطشم مشکله ،مثلا خیلی از پسرا خونه ندارد که امان از مستاجری اینکه حله برات ،ماشینم خیلی ارامش میاره و راحتی اینم برات حله ،شغلم داره اینم اوکیه ،از همه مهم تر چشم و دل پاکه که اومده سراغ زن گرفتن وگرنه بچه رو میزاره پیش مادرش اینا میره عشق و حال جا و همه چیشم اوکیه اینم پهن مثبته یخورده بچه سختش کرده که بستگی به روحیت داره

جدیدا که موردای این مدلی برام پیش اومده تماما اعتمادبه نفسمو از دست دادم

هیچوقت اعتماد بنفستو از دست نده ،ازدواجم کردی با چنین کیسی نباید خودتو سطح پایین بگیری اونم بنده خداست مرگم برا همه هست.اینکه ادم بدی نبوده