2777
2789
عنوان

با آدمی با این شرایط ازدواج میکنید(بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ب هیچ وجه ولی از قدیم میگن دختر بدین زن مرده نمیدونم چرا:/

چون قدر میدونه میگه یکار نکنم از دستم بره😂مال ما فک میکنن هر بلایی سر ما بیاد نمیمیریم😂😂😂انگار ما نمیر المولوکیم😂😂😂

شما طبق تایپیک قبلتون اگه عاشق کس دیگه ای هستین چرا ازدواج میخوایین کنین؟

من‌متاسفانه طبق تاپیک قبلیم عاشق مردی شدم که اون آقا هم طلاق گرفته بود و بچه داشت البته بچه پیش مادرش بود

چون قدر میدونه میگه یکار نکنم از دستم بره😂مال ما فک میکنن هر بلایی سر ما بیاد نمیمیریم😂😂😂انگار م ...

شاید اینم باشه ولی همش حس میکنم قراره یا اون شخص قبلی مقایسه بشی و این خیلی سخته برای یه زن

عزیزم تو هنوز سنت کمه بمون موقعیت های بهتری میاد سراغت

بله سنم زیاد نیست تحصیل کردم .یه مدته سرکار نمیرم.چهره و تیپم هم بد نیست. اخلاقمم تعریف از خود نباشه عموما ازم تعریف میکنن ولی نمیدونم چرا هیچوقت موقعیت ازدواج خوبی برام پیش نیومد نفر قبلی هم طلاق داده بود نمیدونم ایراد کار چیه

دختر.شاغل نیستم

دانشگاه رفتی ؟ امکان موفقیت و درآمد بالا در آینده داری ؟ اگه آره خوبه اگه نه به ازدواج با این آدم فکر کن . بعد فکر کن ببین کلا بچه دوست هستی ؟ بچه ش رو ببین تا بفهمی چجور بچه ای هست . بعضی بچه هه از کوچیکی هم مشخصه قراره در آینده حرف گوش کن باشن یا جنگجو و سرتق . و مهم تر از همه باید ببینی خود پدر بچه زن دوست هست یا بچه دوست . کدوم رو ترجیح میده . اینا رو منی دارم بهت میگم که مادرم زن بابای دو تا دختر شد و من بعدش دنیا اومدم و خواهرهام پدر زن بابا رو درآوردن .