جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ی رفیق داشتم زن بابا داشت دوستم ۹ سالش بود کلی خوراکی و محبت میکرد ب این دختر اما هیچوقت بهش نگفت مادر الانم﷼ چن وقت پیش رفتم خونشون گفت فقط ی زن اینجاس هیچکی نیست:/
عزیزم تو هنوز سنت کمه بمون موقعیت های بهتری میاد سراغت
بله سنم زیاد نیست تحصیل کردم .یه مدته سرکار نمیرم.چهره و تیپم هم بد نیست. اخلاقمم تعریف از خود نباشه عموما ازم تعریف میکنن ولی نمیدونم چرا هیچوقت موقعیت ازدواج خوبی برام پیش نیومد نفر قبلی هم طلاق داده بود نمیدونم ایراد کار چیه
دانشگاه رفتی ؟ امکان موفقیت و درآمد بالا در آینده داری ؟ اگه آره خوبه اگه نه به ازدواج با این آدم فکر کن . بعد فکر کن ببین کلا بچه دوست هستی ؟ بچه ش رو ببین تا بفهمی چجور بچه ای هست . بعضی بچه هه از کوچیکی هم مشخصه قراره در آینده حرف گوش کن باشن یا جنگجو و سرتق . و مهم تر از همه باید ببینی خود پدر بچه زن دوست هست یا بچه دوست . کدوم رو ترجیح میده . اینا رو منی دارم بهت میگم که مادرم زن بابای دو تا دختر شد و من بعدش دنیا اومدم و خواهرهام پدر زن بابا رو درآوردن .