2777
2789
عنوان

سال هشتاد

74 بازدید | 9 پست

من ۱۰ سالم بود 

عموی من اون سال ازدواج کرد و پدر مادرم عمو و زن عمو و بقیه رو دعوت کردیم خونمون برای شام 

زن عموی من خیلی خیلی خیلی سفیده مثل برفه !!

یادمه من کنارشون نشسته بودم یواشکی به عموم گفت فلانی چقدر سیاهه ! و‌چقدر زشته ! منو گفت ( پوستم گندمیه ولی سبزه و سیاه نیستم !! حتی زشت هم نیستم !!  خیلی ناراحت شدم رفتم به مامانم گفتم و مامانممم با خنده و شوخی بهشون گفت که دخترم ناراحت شده و... 

الان بعد از چندین سال حالا پسر خودشون ۲۰ سالشه تبدیل شده به یه مشروب خور و ولگرد دوسال هم کنکور داد کلی خرج کردن دانشگاه هم قبول نشد شنیدیم که فرستادنش سربازی !!! 

نمیخوام بگم من خوشحال شدم ...

فقط امشب با شنیدن خبر سربازی رفتن پسرشون یاد حرفش افتادم 

خو ۱۰ساله بودی دختر سن بلوغ بودی دیگه شوخی بوده بگذرررر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خو ۱۰ساله بودی دختر سن بلوغ بودی دیگه شوخی بوده بگذرررر

والا من اصلا زشت و سیاه نیستم 

اگه بودم میگفتم بودم 

اصلا سیاه نیستم حتی سبزه روشن هم نیستم 

این پوستش سفید شیربرنجیه تازه هم ازدواج کرده بود  تو ابرا بود 🤣 میخواست یه چیز گفته باشه

والا من اصلا زشت و سیاه نیستم اگه بودم میگفتم بودم اصلا سیاه نیستم حتی سبزه روشن هم نیستم این پوستش ...

اره میخواست مثلادجلو زنش ی پز بده برادرم اوایل ازدواج مسخره ام میکرد ولی من می‌خندیدم خودش نگفت دید با خنده نگفت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره میخواست مثلادجلو زنش ی پز بده برادرم اوایل ازدواج مسخره ام میکرد ولی من می‌خندیدم خودش نگفت دید ...

بابا زن عموم گفت  موهاشم زرد کرده بود خاک بر سرش 🤣

نه عموی بیچاره ی من 

بابا زن عموم گفت موهاشم زرد کرده بود خاک بر سرش 🤣نه عموی بیچاره ی من

اهههااااخو ولش کن بدتر دیگه می‌خواسته خودنمایی کنه بگه من خوشکل ترم زن عموها جوگیرن