2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میتونه مهریه نده؟

حواستون جمع کن .توام‌اکر میتونی وکیل بگیر برای مهریه و تمام‌حقوقت شکایت کن و به دادگاه بگو ا  اول زندگی به من نفقه نداده و دوتا شاهد ببر ک تایید کنن

جونشو بکن جواب وکلیش هم نده هر حرفی هست دادگاه

جواب وکیلش بده ببین چی میگه . لابد میخواد عدم تمکین یزاره رو پرونده. مهریه حقته. اگر تصمیمت واسه طلاق جدیه از مهریه نگذریا  حالا نفقه و اینا مهم نیست. شده ماهیانه یه چیز ازش بگیر. قاضی نمی‌ذاره حقت پایمال شه

خدایاچرا تو ایران همه چی به نفع مردهاست انقدر این قانون زن ستیز آخهکاش موقع عقد شروط ضمن عقد بزارین ...

عزمزمه من‌تاپیک زدم همه طرف شوهرم گرفتن اونوقت مردا طرف خودشون نباشن؟

عزمزمه من‌تاپیک زدم همه طرف شوهرم گرفتن اونوقت مردا طرف خودشون نباشن؟

بله متاسفانه ی سری زنها به توسری خوردن عادت کردن

از ماست که برماست 

تا وقتی ی سریا این طرز فکر رو دارن وضعیت همینه

تهش هیچی نیست باور کن....
نه راضی ب طلاق نیستم بچه ندارم

وکیل رو می‌فرسته با شما صحبت کنه حالا هزینه ای یا اگه بتونه قسمت از مهریه حالا یه جوری با توافق شما( که به سود شوهرت باشه) طلاقتون رو بگیره،،اگه شما بتونید وکیل بگیرید اگه دیگه می‌خواستین طلاق بگیرید مهریه تون رو کامل بگیرید