2777
2789

خیلی ناراحت شد

یه مقدار بهم حس عاطفی پیدا کرده بود با اینکه خیلی وقت نیست در ارتباط بودیم

با مشاور هم صحبت کردم گفت حالا که به دلت نیست و تفاوت هاتون زیاده پس ردش کن

ولی دلم یه جوریه

انگار حس رو منم کمی بهش پیدا کرده بودم

ولی خوب نمی تونم از راحتی خودم هم بگذرم و با شرایطش کنار بیام

حال بدی های ازدواج قبلیش هم هنوز باهاشه از مهریه هم به شدت می ترسه چون سر قبلی خیلی اذیت شده سر مهریه

یه زندگی گذرونده کم چیزی نیست

برام سخته مردی که این همه تروما گذرونده و هرچی داشته زن قبلیش ازش گرفته قبول کنم

داغون شدگیش اومده برای من

ترسش از مهریه رو یکی دیگه انداخته تو جونش یکی دیگه مهریه اش رو گرفته من اذیتش رو بشم و مهریه خوب نخوام

رد کردنش برای خودم هم سخت بود دلم یه مقدار باهاش بود ولی انجامش دادم

الان حالم بده،غمگین و ناراحتم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسئله ی یه عمر زندگیه...احساسی تصمیم نگیر

مهریه حقه زن و پشتوانه ی زنه...از چیزی که حقت هست نگذر ...بعدها اگر بحث و حرفی پیش بیاد نمیگه بخاطره من مهریه کم گرفتی میگه میخواسی زیاد بگیری من قبول میکردم

اگه تا حالا ازدواج نداشتی ابدا با مرد مطلقه ازدواج نکن توکشور مردسالار که زنا تا کارد به استخونشون نرسه طلاق نمیگیرن بیشتر اقایون مطلقه ایراد بزرگ دارن بعدم میان میگن زنم خائن بود یا هرچی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اگه تا حالا ازدواج نداشتی ابدا با مرد مطلقه ازدواج نکن توکشور مردسالار که زنا تا کارد به استخونشون ن ...

در مورد زنش هیچ چیزی نگفت

با زنش مشکلی نداشته با خانواده زنش مشکل داشته

که همینم برام سخته

خوب مشکلی نداشته باهاش،با هم خوب بودن ممکنه هنوز یادش باشه

واسه شروع زندگی مشترک چیزایی مهم تر از دوس داشتن هست شما حتی شرایطتون هم بهم نمی‌خوره شما مجردی اون ...

تصمیم دارم دیگه هیچ مرد مطلقه یا زن مرده رو قبول نکنم اصلا از همون اول

مهریه فقط برای جدایی نبستمهریه پشتوانه ی یه دخترهمخصوصا تو این دوره که مردا تنوع طلب شدن و خیلی پای ...

پس اسمش ازدواج نیس قراداده 

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه