2777
2789
زمین تجاری میخریدم مغازه ش میکردم البته جاش هم باید خوب باشه

بتطرت مغازه تجاری خیلی قناس سه گوش که کلا ٧ متره، ولی جاش تقریبا خوبه ، ارزش داره؟ نمیدونم از کی بپرسم 😮‍💨😮‍💨 یه کنجش عمقش ۵٠ ساخته 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهارده درصد که زیاد نیست،،،، یعنی مثلا صد میلیون ماهانه چقدر؟

پذیرش از دویست ملیونه  اما صد ملیون اگر پذیرش داشته باسن درصدش پایینه   صد ملیون میفته ماهیانه ۱۰ تومن  یا ۱۵ روز یکبار ۵ یا هفتگی   محاسبه میشه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

بتطرت مغازه تجاری خیلی قناس سه گوش که کلا ٧ متره، ولی جاش تقریبا خوبه ، ارزش داره؟ نمیدونم از کی بپر ...

من فکر میکنم نه، چون تا اونجا که دیدم بیشتر خرید و فروش ها داره به سمت آنلاین شدن میره و مغازه واقعا پولی ازش درنمیاد، حتی اجاره ش هم خیلی وقت کمتر از یه خونه هست.

[QUOTE=367173523]میشه بگی چیکار کردی با‌پنجاه تومن خواهش‌میکنم راهنماییم کن[/QUOT 

مبلغ شما چقدره

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من فکر میکنم نه، چون تا اونجا که دیدم بیشتر خرید و فروش ها داره به سمت آنلاین شدن میره و مغازه واقعا ...

آخه بعضی بیزنس ها ، هنوزم به مغازه نیاز دارند 

اونجوری نیست که دیگه هرگز به درد نخوره ولی قیمتش ٩٠٠ تومنه و هیچ جا نمیتونیم با ٩٠٠ چیزی بخریم😮‍💨

[QUOTE=367173523]میشه بگی چیکار کردی با‌پنجاه تومن خواهش‌میکنم راهنماییم کن[/QUOT مبلغ شما چقدره

اون خانومی‌که گفتن با پنجاه تومن ماهی پنج تومن سود میکردنو میخواستم‌ ریپ بزنم فکر کنم اشتباه زدم

منم همون پنجاه تومنه

آخه بعضی بیزنس ها ، هنوزم به مغازه نیاز دارند اونجوری نیست که دیگه هرگز به درد نخوره ولی قیمتش ٩٠٠ ت ...

درسته حرف شما، اما خب تو وضعیت کنونی مملکت وضع اینطوریه، مگر اینکه به پولش فعلا نیازی نداشته باشید و بخواین سرمایه گذاری کنید که در اون صورت هم من فکر میکنم زمین بهتر باشه اگه گیرتون بیاد.

اون خانومی‌که گفتن با پنجاه تومن ماهی پنج تومن سود میکردنو میخواستم‌ ریپ بزنم فکر کنم اشتباه زدممنم ...

خانم نبود خودم بودم