2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من میخوام به اجبار ازدواج کنم احساس می کنم عاقبت خوشی در پیش ندارم 💔

چرا به اجبار اخه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

دقیقاااا تهش چون نمیخوان برن زیر بار مسئولیت زندگی با در و داف ها می گردن اغلب هم سیگاری

زنای بیوه ام کلن جامعه رو ب گند کشیدن واسه دو هزار پول ..راحت خودشونو در اختیارشون میزارن با پولش بخودشون میرسن  زندگی ها خراب میکنن ک حد نداره ...سیگار .قرص تاخیری .ک اعتیاد اوره 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

در ازدواج پاکی طرف و خانواده اش و دین داری خیلی باید مورد توجه قرار بگیره یک چیز که حتما باید بهش تو ...

متأسفانه خیلی از خانمها به امید ازدواج دست به کارهایی میزنند که خلاف دستور خداست. خیال میکنن فقط خودشون به تنهایی در سرنوشتشون مؤثرند و خدا رو فراموش میکنند پس دست به کارهای سخیفی میزنن که در شأنشون نیست.

همینها باعث شده جامعه تبدیل بشه به چیزی شبیه باغ وحش همه پلنگ و خدنگ و زرنگ... آخرشم این میشه که خیانت زیاد شده و عادی...

خیلیا زندگیاشون به جدایی کشیده یا طلاق عاطفی ان خودم هم یکیش 

دیگه هیچ وقت حالم خوب نشد و همیشه یه غم سنگین رو قلبمه😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
ازحرفایه مردم میترسم

چه حرفی الان همه دارن طلاق میگیرن بعدم مردم هرکار کنی پشتت حرف میزنند اصلا با همه قطع رابطه کن مگه مجبوری رفت و امد کنی زر مفت بزنن به فکر ایندت باش الان خودت و جمع نکنی چن سال دیگه اصلا نمیتونی برو طلاهاتو بفروش جهازیه ات بفروش از اون خونه فرار کن فقط

زنای بیوه ام کلن جامعه رو ب گند کشیدن واسه دو هزار پول ..راحت خودشونو در اختیارشون میزارن با پولش بخ ...

نه اتفاقا زنای متاهل ده تا ده تا دوست پسر برمیدارن که عقده ازدواج اجباری یا جوونی نکردشونو جا بیارن 

به چشم دیدم که میگم.... 

یعنی برگام ! 

عزیزم دوس نداشتی ازدواج کنی

خب نمیکردی !

به همین آسونی !! 😒 

خدا جوری برات جبران میکنه که از شدتِ شوق، های های گریه کنی😉😎😎😎😌 #خدایا_شکرت که بهتر از چیزایی که ازم گرفتی رو بهم دادی، عاشقتم و با عشقت پادشاهی میکنم عزیز دلم......✌🏻💖 یک عدد نظر کرده خداوند هستم......😌🥰 تاپیکم با عنوانِ پس زخم هایمان چه رو از دست نده تا بدونی نور واقعا از محلِ زخم