جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨
چرا نرفتی عزیزم ؟قشنگترین شغل دنیا واسه یه خانم معلمی هست کاش منم پارتی داشتم هرچی میخواستن میداد ...
ان شالله به ارزوت برسی
من شغل دولتی دوست ندارم زدم تو کار ازاد
به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨
فدات عزیزم ان شاءالله شما هم موفق باشی تو شغلت 🙏🏼😍
ممنونم❤️🌸
درسته عزیزم ولی همیشه حس میکنم این حرفا دروغه حقیقت نداره یعنی همش میگم تو آموزش پرورش پارتی باز ...
اشتباه میکنی یکی از دوستام با رتبه ۲۴۰ سبز شد مصاحبه عالی بود ردش کردن میگفت به وضوح معلوم بود تو گروهمون یکی از مصاحبه گرا پشت یکی از بچه ها بود میگفت بقیه از منم تعریف میکردن انقدر که هم تدرس عالی هم فن بیان عال داشت
بعد ته توشو درآورد همون آدمو سبز کردن که مصاحبه گره هواشو داشت میگفت چرت و پرت که میگفت الکی میگفت درسته تو برگه تیک میزد