2777
2789
ببین قضیه اینه ک خیلی مغرور بودم منسه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم فهمید عاشقشم دیدی خودشونو نیگیرن؟ ...

ببین بخدا این اگه میخواستت مثه کنه دنبالت بود فقط چون پاندای چسبیده بود خویش بودی الآنم دیگه نمیخوادت فقط از روی عادت خواسته انبلاکت کنه که تو بیای جلو قیدشو بزن تو اگه خودت باخودت حال کنی برد پیتم میاد دنبالت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بخدا این اگه میخواستت مثه کنه دنبالت بود فقط چون پاندای چسبیده بود خویش بودی الآنم دیگه نمیخواد ...

خیلی دوسم داشت خیلی تعجب میکنم چرا یهو اینجور شد 

ببین ۴ ساعت راه میومد ک ده دیقه منو ببینه فقط 

افرین خوبه🙂نگران نباش ایشالا همه چی درس میشه

خیلی دوس دارم بیادش 

خیلی منتظرم 

دارم خفه میشم دوماهه ولی ب روی خودم نمیارم 

سنمم پایین نیست۲۳ سالمه 

شاغلم 

سرمو گرم میکنم ولی از وقتی انبلاک کرده خیلی بی قرار شدم

خیلی دوس دارم بیادش خیلی منتظرم دارم خفه میشم دوماهه ولی ب روی خودم نمیارم سنمم پایین نیست۲۳ سالمه ش ...

درک میکنم عزیزه دلم 🙂

ایشالا هرچی صلاحه رخ بده براتون 

اگه خوبه بهش برسی 

اگه دوس داشتی درسخاستبده دلت گرف صحبت کنی

خیلی دوسم داشت خیلی تعجب میکنم چرا یهو اینجور شد ببین ۴ ساعت راه میومد ک ده دیقه منو ببینه فقط

همین دیگه هوسسسس دخترررر خنگی یا خودتو زدییی به خنگیییی الان دیگه مثه قبلنا نیس عاشق و معشوقن دلشو زدی می‌زاره میرع