2777
2789
همیشه یه چسو تو فامیل پیدا میشه که اعصاب ادمو خورد کنه .اهمیت نده اونطوری نقطه ضعف دستش میدی.نیاد به ...

خودمم راحت ترم نیاد با اون زن غیبت کنش، ولی مامانم هی میره رو مغزم که زشته ، گناهه، زنگ بزن، کادو بگیر براشون که دلشون نرم بشه بیان :/ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه قرار نبود برادرا حامی خواهرهاشون باشن، مراقبش باشن چرا شانس من این آدم مسخره و زن مسخره ترش شدن؟

من که نه از برادر نه از شوهر نه از پدر حمایت ندیدم 

همیشه خودم بودم و خودم 

برادر که کافیه یه زن چیپ و خاله زنک داشته باشه خودش میشه لنگه ی زنش،کشبدم که میگم

این آبجی طفلک که واقعا هر سرویسی بوده داده به خانواده ی برادرش همیشه هم طلبکار بودن از من

تا بوده همین بودهد.دنبال داداش حامی نباش .همه تو فیلماس .البت شوهرامون واسه آبجیاشون حامیای خوبی هستن

نه پیام بده فلانی بعنوان خماعر وظیفه داشتم دعوت کنم خوشحال میشم بعنوان برادر کنارم باشی تا حس اطمینا ...

بابا چه اطمینانی، من اگر اون ابوالعجایب و زنش نیان خیلی خوشحالتر میشم ، کاش میشد همچین پیامی بدم، ولی اگر اینو بگم فک می کنه مسخرش کردم چون واقعا هیچ وقت هیچ حمایتی ازم نکرده 

ای وایمامانت هرچقدر اصرار کرد گوش نده ،رو اعصابت میرنالبته مادرتو بهونه می‌کنه و میاد برای فضولی

موافقم باهات، البته دو جون گرفتارن هم دوس دارن بیان هم کی ترسن که بیان