2777
2789
عنوان

حافظه گوشی 128 کمه آیا

42 بازدید | 8 پست

۲۵۶ گرون تره..میخوام ۱۲۸ بگیرم..اهل بازی نیستم فقط در حد برنامه های ایتا شاد واتساپ اینستا اینشات و...

فیلم و عکس هم زیاد نمیگیرم

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوای چه گوشی بگیری؟ 

تفاوت قیمتش مگه چقدره؟

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
میخوای چه گوشی بگیری؟ تفاوت قیمتش مگه چقدره؟

بین شیائومی نوت ۱۳ پرو و a35 دودلم...

احتمالا سامسونگ a35 بگیرم..ولی دوربین شیائومی نوت ۱۳ معرکس🤕

بین شیائومی نوت ۱۳ پرو و a35 دودلم...احتمالا سامسونگ a35 بگیرم..ولی دوربین شیائومی نوت ۱۳ معرکس🤕

توی میان رده ها شیائومی بهتر 

من ردمی 12 میخوام بگیرم

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
توی میان رده ها شیائومی بهتر من ردمی 12 میخوام بگیرم

شنیدم هنگی زیاد داره یا میگن یهو خاموش میشه وگرنه ردمی نوت ۱۳ پرو ۱۶ تومنه و خیلی هم با کیفیت