2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی به سلامتی عزیزم مبارک باشهکم کم عادی میشه برات چند روز که بگذره

ممنون عزیزم 

اره فعلا تو شوکم 

نمیدونم به مامانم اینا چجوری خبرشو بدم 😍

راستی واسه چک کردن قلبش کی باید برم ؟

ممنون عزیزم اره فعلا تو شوکم نمیدونم به مامانم اینا چجوری خبرشو بدم 😍راستی واسه چک کردن قلبش کی بای ...

خیلی هیجان داره واقعا😍

حتما خیلی خوشحال میشن که دارن نوه دار میشن 😍❤️

هرچی دیرتر بری بهتره قلب بین هشت تا ده هفته تشکیل میشه اما ده هفته بری که خیالت راحت باشه بهتره

من خودم ۷ هفته رفتم تشکیل نشده بود دیگه عجله نکردم و دیر رفتم ۱۱ هفته رفتم صدای قلبو شنیدم تجبره من میگه زود نرو

خیلی هیجان داره واقعا😍حتما خیلی خوشحال میشن که دارن نوه دار میشن 😍❤️هرچی دیرتر بری بهتره قلب بین ه ...

خیلی خیلی ذوق دارم 

نوه اول هم هست میدونم همه خیلی ذوق میکنن 😍🥹

پس منم دیرتر میرم 

اما قبلش برم دکتر ؟ یا صبر کنم بعد هفته ۹ برم ؟

خیلی خیلی ذوق دارم نوه اول هم هست میدونم همه خیلی ذوق میکنن 😍🥹پس منم دیرتر میرم اما قبلش برم دکتر ...

😘❤️

دکتر هم به نظرم اول سونو برو بعدش برو دکتر چون بری دکتر اولین کار میگه برو سونو بده 

قبلش برو بهداشت پرونده تشکیل بده

اونجا سونو رو واست مینویسن