2777
2789

مادرم خیلی زجرکشم کرده عارم میاد اسمش بذارم مادر

بابامم عقده پسر داشت من بدنیا اومدم باهام لج شد ــمثلا امشب اومدم خونه دیدم لباس دسته دوم برام خریده با کلی منت  پر گرده  خاک بود لباسه  خون تو چشمام از غصه جمع شد

تا اینحد براش بی اهمیتم

تا حد تهوع 

ازدواجم نمیتونم بکنم خواستگارندارم  داشتمم  ادمای بدرد بخوری نبودن میترسم از ازدواج دوباره یه گهی مثل خانواده خودم باشن     چیکار کنم  راهکار بدید  سرکار نمیرم چون هزاران جا برای کار رفتم کار گیرم نیومد  به طرز عجیبی گیرم نمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بریرم هررررچی عبادت کردم جواب نداد؟ دستورای سختتره نمازشب خوندم خیلی تخصصی تر بازم جواب ندادنماز شب ...

این معجزه است خالم رفته بود سونو گفته بودن دختر نماز شب خوند بچش پسر شد 

این معجزه است خالم رفته بود سونو گفته بودن دختر نماز شب خوند بچش پسر شد

اینکه معجره نبوده عزیزم احتمال  پسر با دختر شدن ۵۰ ۵۰ هست دیگه شانسش پسز شده   معجزه یعنی وقتی احتمال ۱ درصدیا زیر یک درصد باشه