2777
2789

دوتا کار هست یکیش سرویس رفتو برگشت داره حقوقش ۹ تومنه کله ساعت کاریش ۸ ساعته حالا با رفتو برگشت بیشترم میشه

یه کار دیگه ایی هست ۹ میلیون حقوق ثابت داره و به ازای هر مشتری که واسش جور کنم پورسانت تعلق میگیره خودش میگه اینجا هست کسی که ماهیانه ۱۰ تومن از همین پورسانت گیرش میاد ساعت کاریش ۸ ساعت ولی راهش به ما خیلی دوره حساب کردم ۱۳_۱۴ ساعت در روز وقتم میره یعنی از ۷ صبح تا ۹شب 

از طرفی ممکنه واقعا این در ماه حقوقش خیلی بیشتر باشه ولی خیلی مسیرش طولانیه 

شما باشین کدوم کارو انتخاب میکنین توروخدا جواب بدین ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنید پیشرفت شما در کدوم کار هست؟

کدوم کار با علاقه انجام میدین

کدوم کار خطر کم تری داره یا کم تر اذیت میشین 

چون شاید یه کاری حقوقش بیشتر باشه اما چون علاقه ندارین باید یه عالمه پول خرج کنین تا حالا تون خوب کنین

فکر کنید پیشرفت شما در کدوم کار هست؟کدوم کار با علاقه انجام میدینکدوم کار خطر کم تری داره یا کم تر ا ...

کار دومیه من هنوز واردش نشدم نمیتونم پیش بینی کنم در ماه حقوقم چقدر میانگین هست ولی خیلی ساعت رفتو آمدم طول میکشه فوق العاده انرژی میگیره همین مسیرش

چند وقت رفتین؟حقوقش خوب بود؟

ببین برای من اختیاری بود چون حقوقش به میزانی ک اونجا بودی حساب میشد 

ولی واقعا اگ اینطوری نبود من خیلی وقت پیش اخراج یا استعفا داده بودم .

وقتی مسیر دوره ادم انگار کل روزش اونجاس اصلا انگار زندگی نمیکنی بعد مسیر خیلی خسته میکنه بااینکه من عاشقه اهنگ گوش دادن تو مسیرم ولی بازم میرسیدم ۸شب خونه حال نداشتم بعد دلم نمیخواست بخوابم انگار زندگی نمیکردم 

صبح خیلی سخت بود پاشم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱