2777
2789
ببین برای من اختیاری بود چون حقوقش به میزانی ک اونجا بودی حساب میشد ولی واقعا اگ اینطوری نبود من خیل ...

من ۹ شاید برسم خونه خیلی مسیرش دوره از همه بدترم این که همش فک میکنم نکنه یه پورسانت خوب گیرم بیاد با حقوقش زیاد بشه در ماه در صورتی که این کارم انجام ندادم 

من ۹ شاید برسم خونه خیلی مسیرش دوره از همه بدترم این که همش فک میکنم نکنه یه پورسانت خوب گیرم بیاد ب ...

الکی اولش همه جا میگن پورسانتمون زیاده 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارش پاسخگوییه دایرکته بزور از مشتریا شماره بگیری که خودشون تماس بگیرن به زورم که شده بکشنشون محل کا ...

اشتباه نکن منم ایکاش نزدیک خونمون میرفتم الان اصلا پس اندازم ندارم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خب چیشد اونجا که رفتی کار کردی میگی راهش دور بوده مگه حقوقتو نگرفتی؟

نتونستم برم دوروز میرفتم انگار مسافرت رفته بودم خسته میشدمهواام سرد شد. دیگ بدتر صبحا دیر رفتم حقوقش ناچیز شد