2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاقی افتاد هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب نباید بزاری عادت کنه تایپیکاتو خوندم بچه کوچیکم داری تازه فردا پیش بچت بخواد بزنه بچت میدونی چقدر ...

میگی چیکار کنم خیلی بهترش کردم ولی این اخلاقشه ذاتشه عوض بشو نیس ک ب خاطر بچم فعلا تحمل میکنم ولی بزرگ بشه امین رویه رو ادامه بده دیگ ن

پیش دستی کن قبل از اینکه اون بخاد از تو و خانوادت و جهازت ایراد بگیره و توقع داشته باشه ۲۴ ساعته برو ...

انقدر باهاش سر و کله زدم دیگه توان حرف زدن ندارم میگم که چندین ماهه که کارم شده فقط سکوت کردن 

تا حالا دست روت بلند نکرده ن بچه چی داری ..من حامله بودم ک دس روم بلند کرد اتفاقا تا دادگاه طلاق و ا ...

نه نکرده بچه هم دارم ولی متنو بزنه آبروشو میبرم من خونمونم بودم هیچ کس جرات نداشت نزدیکم بشخ

اخه چرا یه پسر باید له خاطر پول با دختر ازدواج کنه خانواده دختر هرچه قدر هم پولدار باشن ولی کسی پولا ...

رو جهیزیه جیگر منو خون کرد همه‌چیز از بهترین مارک ها خریدم مدام میگه بابات باید به من زمین بده انقد طلا بدن آنقدر کادو بدن انقدر پول بدن اون بیچاره ها هم بخاطر اینکه این بیشرف منو اذیت نکنه به قرآن دنیایی طلا و پول دادنش که فقط خفه شه

میگی چیکار کنم خیلی بهترش کردم ولی این اخلاقشه ذاتشه عوض بشو نیس ک ب خاطر بچم فعلا تحمل میکنم ولی بز ...

ببین بابای منم خیلی مادرمو میزد هم ما از بچگی ناراحتی اعصاب گرفتیم هم مادرم از غصه سرطان گرفت دوراز جون تو

ببین بابای منم خیلی مادرمو میزد هم ما از بچگی ناراحتی اعصاب گرفتیم هم مادرم از غصه سرطان گرفت دوراز ...

بابای منم مادرمو میزد ب خاطر همین هیچوقت نمیزارم بچم اون روزامو تکرار کنه چون کوچیکه موندم یزره بگذره ادامه بده نمیمونم

رو جهیزیه جیگر منو خون کرد همه‌چیز از بهترین مارک ها خریدم مدام میگه بابات باید به من زمین بده انقد ...

عزیزم بد عادت شده الانم دردش کمک تو به مامانش نیست داره بهونه پولو میگیره پول میخواد چرا گذاشتی بابات اینا رو بدن بهش؟داماد سوار ادم میشه دیگه سواریم بدی مگه امکان داره پیاده بشه؟