2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاقی افتاد هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم چند روز قبل با همسرم بدجور دعوام شد دیگه کار رو تموم شده میدونستم با اینکه فقط 2 ماهه عروسی کردیم 

کلی حرف های بد بارم کرد که حتی الان نمیتونم اینجا بگم و حتی کم مونده بود کتکم بزنه ولی من نشستم زمین گریه کردم دیگ نزد

حتی الان که چند روز از روی اون ماجرا میگذره بازم حرفاش از یادم نرفته 

آخرشم اومد گفت من وقتی عصبی میشم نمی‌فهمم چی میگم

میشه بگی اون رفتارش چی بود این چند ماه و تو جوابشو چی دادی ک سیلی بهت زده!؟؟؟؟

طولانیه 

بخاطر پول با من ازدواج کرد مدام از خانوادم توقع داره 

مدام از جهیزیه ام ایراد میگیره

طولانیه بخاطر پول با من ازدواج کرد مدام از خانوادم توقع داره مدام از جهیزیه ام ایراد میگیره

پیش دستی کن 

قبل از اینکه اون بخاد از تو و خانوادت و جهازت ایراد بگیره و توقع داشته باشه ۲۴ ساعته برو رو مخش بگو این چ خونه ایه ک گرفتی لین چ مواد غذایی ک خریدی این چ اخلاقیه ک خانوادت دارن ب ما کمک نمیکنن... مثل خودش رفتار کن ۱ ماه تا عاصی بشه خودش ادم میشه

طولانیه بخاطر پول با من ازدواج کرد مدام از خانوادم توقع داره مدام از جهیزیه ام ایراد میگیره

اخه چرا یه پسر باید له خاطر پول با دختر ازدواج کنه خانواده دختر هرچه قدر هم پولدار باشن ولی کسی پولاشو نمیاره بده به داماد از جهریه ایراد گرفتنش بهونست داره بهونه میگبره که بعنی بابات بهم پول بده فکر کنم