2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا که نه ...امشب حتمااا‌‌‌رو چشم

قربونت برم

منم امروز میخونم

یادت میکنم

من بهاره ام

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
فکر کنید رسیدن به کسی که محال بود...ن اسم ن ادرس ن هیچیی نمیدونسم ازش...بعد۷ماه دیدن همدیگه..

سلام هزیزم چطوری خوندی ؟ منم رسیدنمون محاله 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

سلام هزیزم چطوری خوندی ؟ منم رسیدنمون محاله

فدات تو تاپبکم گفتم

من یک رکعت به نیت نماز وتر خوندم چون ۱۱ رکعت سختم بود و از ی استاد استاد عزیزی * شنیدم گفتن اون برا کسیه ک چندین ساله مداوم میخونه 

۱۰ دقیقه قبل اذان صب ب نیت نماز وتر

نیت میکنی قامت میبندی قربه اله الله الله اکبر

بعد سوره حمد بعد توحید 

میری قنوت و حاجتت رو میخاین ۱رکعت هست

اون استاد گف اولین بار حاجت دنیوی بخاین ک خدا بهتون بده قشنگ مزه بشه متوجه بشین چقد این نماز خوبه

فدات تو تاپبکم گفتممن یک رکعت به نیت نماز وتر خوندم چون ۱۱ رکعت سختم بود و از ی استاد استاد عزیزی * ...

مرسی قشنگم ینی فقط همین یک رکعت قبل از اذان صبح ؟؟ حاجت من خیلی سخته اخه

مرسی قشنگم ینی فقط همین یک رکعت قبل از اذان صبح ؟؟ حاجت من خیلی سخته اخه

واقیعت من همین رو خوندم امیدی ام راستش اصلااا نداشتم...حالا بالا ام گفتن اگ خواستی ۲رکعت شفع رو بخون

واقیعت من همین رو خوندم امیدی ام راستش اصلااا نداشتم...حالا بالا ام گفتن اگ خواستی ۲رکعت شفع رو بخون

مرسی عزیزم دو رکعت شفع هم مثل همین ی حمد و توحید فقط ؟؟