2777
2789

من تا بحال نخوندم و اصلا بلدش نیستم اصلا نمی فهممش بعید میدونم حاجت بگیرم با ی نماز شب هعییییی

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنید رسیدن به کسی که محال بود...ن اسم ن ادرس ن هیچیی نمیدونسم ازش...بعد۷ماه دیدن همدیگه..

ان شاءالله برا منم پیش بیاد

برام دعا میکنی؟

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
چه جوری بیدار میشی.خبییییییییییییییییییلی دلم میخواد بیدار شم بخونم شیطون لعنتی نمیذاره

نه 12شب وتر شفع خوندم با نامیدی خوابیدیم مورد کاری بود دیدم کسی اون کار انجام میده گفتم غیر ممکنه

دختری از جنس فولاد

نه 12شب وتر شفع خوندم با نامیدی خوابیدیم مورد کاری بود دیدم کسی اون کار انجام میده گفتم غیر ممکنه

وتر رو همون ۳۰۰تا العفو و۴۰ مومن ۷بار بک من النار و....

رو میخونی؟؟؟یا چی؟؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ببخشید ک اینقد سوال میپرسم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟