2777
2789
عنوان

چت دوست پس رم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 115 پست
مگه نگفتی شناسنامه دیدم

اره به سنش دقت نکردم حتی نمی دونم متولد چه ماهیه میدونی خیلی رفتاراش عجیبه مثلا یا بار از خانوذده اش پرسیدم گفت حق نداری بپرسی

ببین من نمیخوام از خودم تعریف کنم از لحاظ قیافه ایی اوکیم بعد اوایل میگفت ٥٠درصد ازت خوشم اومد ک پیش ...

باور کن همه پسرا نود درصد دروغ میگن این حرفای احساسی رو البته بعد ی مدتت هم ذات واقعی هر کسی معلوم میشه هم اینکه شخصیت و توجه مهمه  نه حرف ، حرفا تکراری میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره به سنش دقت نکردم حتی نمی دونم متولد چه ماهیه میدونی خیلی رفتاراش عجیبه مثلا یا بار از خانوذده اش ...

بعد بر چه اساسی با این مرد موندی تو رابطه وقتی خودتت میدونی مشکوکه؟!😐

ببین من نمیخوام از خودم تعریف کنم از لحاظ قیافه ایی اوکیم بعد اوایل میگفت ٥٠درصد ازت خوشم اومد ک پیش ...

تو یه شهر نیستین؟؟

هر چی پیگیرش باشی بیشتر خودش و میگیره

بزار اون پیگیر باشه

اون باید دنبال تو باشه

ساده نباش _ معلومه این حرفا رو میزنه که مخت و بزنه 

وابستت کنه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من با یه نفر که ۱۲ سال از خودم بزرگتر بود دوست شدم خییییییلی کاربلد بود همش من پیگیر رابطه بودم و حس حقارت شدیدی داشتم و اعتماد بنفسم خورد شد الان بعد دوسال یه کم حالم بهتر شده.تو رو خدا کات کن باهاش

باور کن همه پسرا نود درصد دروغ میگن این حرفای احساسی رو البته بعد ی مدتت هم ذات واقعی هر کسی معلوم م ...

نمیدونم چکار کنم:)الان ک چتارو میخونم گریم میگیره

تو یه شهر نیستین؟؟هر چی پیگیرش باشی بیشتر خودش و میگیرهبزار اون پیگیر باشهاون باید دنبال تو باشهساده ...

چرا توبه شهریم نه ببین قصدش این نیس خیلی فرق میکنه اصن با آدمای دیگه ببین من خودم سر کار میرم خیلیم با پسرای نختلف سر و کله زدم ولی بعد این جنس مخالف دیگه برام بی معنی شد دیگه حتی نگاهمم بدم میاد به مرد بیاته نمیفهمم چم شدخ

ولش کن کیس های بهتری برات هست هنوز که وابسته آنچنان نشدی راحت تر میتونی دل بکنی

ببین من خودم ک بیخیال شدم ولی میدونی اینکه میرم اینستا تو هر پست اونو میبنم میرم بیرون کنارم اونو میبنم تو‌ خوابم اون اصن روانیم کرده

بگو من خواسته هام اینهاگه اهمیت نداد تموم کن _ پشیمون میشی به خداساده نباش اینقدر

بهش گفتم بعد از ٤مین بار خیلی خوب بود ولی اخرین بار که همو دیدیم بعدش دریغ از یه پیام