2777
2789
عنوان

دخترعموم تازه شوهر کرده

233 بازدید | 13 پست

وقتی میرم خونشون حس بدی میگیرم چندشم میشه خیلی لوسن هردو عشوه هاش طرز حرف زدنش🤒 انگار میخواد زندگی جدیدشو بکنه تو چشم همه بخصوص من، همبازی بچگیم بوده من درس میخونم اون شوهر کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا میری؟ 

اونا تازه ازدواج کردن شوق دارن 

شاید زیاده روی میکنن شاید هم از نظر شما رفتارشون بده 

به هر حال مجبور نیستی بری

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
مجبورم

شاید حساس شدی

والله بخدا منم هیچ کلاسی نمی‌زارم 

اما بعضی ها هر رفتاری که کنم به پای همین مینویسند

ولی کن بدبختتو 

بزار کلاس بزاره تو هم خوشحال از خوشحالیش اگر آدم بدجنسی نیست 

شاید حساس شدیوالله بخدا منم هیچ کلاسی نمی‌زارم اما بعضی ها هر رفتاری که کنم به پای همین مینویسندولی ...

والا تمام سعیمو میکنم دور و برشون نرم کلن از عشوه و ادا بدم میاد بدجنس نیس ولی عوض شده خیلی، مارو ادم حساب نمیکنه کلاس میزاره