2777
2789
عنوان

چقدر دخترداییم حرصمو درمیاره🤮

197 بازدید | 19 پست

فکر میکنه ادم هرچی پرو تر و هار تر باشه بهتره یعنی هرجا هر مکانی پیش هرکسی هرچی دلش بخواد میگه (طلاقم گرفته) 

مامان من معلم نقاشیه بعد گفت یکی از بچه کوچولوهای کلاسش خودشو خیس کرده  بعد دخترداییم گیر داده بود که اگر من مامانش بودم میومدم ی جوری پارت میکردم و بهت حرف میزدم ممکن بود بزنمت😐😐😐 خب چه ربطی به مامان من داره؟ دختره خودش مشکل کلیوی داشته اصلا نگفته برم سرویس که

پرو بودن خوبه ولی نه دراین حد😨🤮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دهنی نخوردس‌

یه بار که پارش کردین 😅 متوجه میشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چه بی منطقه😐😂

منطق هیچی فکر کن به عمت اینا رو بگی :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تعداد فرق حاضر جوابی و بی ادبی رو نمیدونن و فکر میکنن باید تو هر موضوعی اظهار نظر کنن

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

من جای مادرت بودم میگفتم خب خداروشکر مادرش خیلی بافرهنگ و باشخصیته

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.