2777
2789
عنوان

مادربزرگ داشتن خیلی خوبه 😍

93 بازدید | 13 پست

صبح تا بیدار میشم پستای اینستاشو میبینم که برام فرستاده 

همه هم قوربون صدقه ❤️😍😂 

شبا هم تا شب بخیر نگه خوابش نمیبره

میدونید ذوقش کجاست؟

بین نوه ها فقط این محبتاش برای منع😁

خوشبحالت مادر بزرگت خوبه

من مادر بابامو ندیدم هیچ وقت و از مادر مامانم متنفرم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به حالت

من فقط پدر بزرگ مادریم رو دیدم

دوست دارم وقتی دلم میگیره وسایلم را جمع کنم برم پیش مادر بزرگم دو روز بمونم

اما کجاست؟ زیر خاک😢😭

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

الهی خدا حفظش کنه عزیزم...قدرش رو خیلی بدون...کاش برای منم زنده بود می ذاشتنش روی سرم مادربزرگ خوب داشتن یه نعمته...من زود از دستش دادم فرشته مو😔😔

مادر پدرمم شیطانه در کالبد انسان.

.....

عوضش سمت پدرم جبران این خوبی هارو می‌کنن 😂

سمت پدر منم مزخرفن از عمه هام متنفرم... جالبه تا مامانم بود ازشون بد نمیگف ولی بعد فوت مامانم اون روشون رو نشون دادن🙁

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
سمت پدر منم مزخرفن از عمه هام متنفرم... جالبه تا مامانم بود ازشون بد نمیگف ولی بعد فوت مامانم اون رو ...

ببین من به این نتیجه رسیدم 

خانواده پدری رو وقتی هنوز بچه هم هستی متوجه میشی چه آدمای بدی هستن 

خانواده مادری وقتی بزرگ میشی میفهمی چه موجوداتی هستند 🤦

ببین من به این نتیجه رسیدم خانواده پدری رو وقتی هنوز بچه هم هستی متوجه میشی چه آدمای بدی هستن خانواد ...

من از هر طرف متنفرم