2777
2789
عنوان

ای ویروس جدیده ارو کسی گرفته خوب شده باشه بیاد مث سگ میترسم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شایعس‌ویروس‌نیست اصلا

چرا هست من پسرخالم هفته پیش فوت کرد

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بله من گرفتم و یک هفته نتونستم از خونه بیرون برم

بعد ده روز کامل خوب میشی

من قبلا امیکرون گرفتم ولی فقط یکی دو روز اذیت بودم.ولی این ویروسه داغونم کرد😑

Hell is empty and all the devils are here
خدارحمتش کنهعلائمش چی بود؟

تب،سرفه خشک،بدن درد،بیحالی.... 

و در آخر عفونتو نتونستن کنترل کنن ریهاش درگیر شد،کبدو کلیه شو از بین برد و مارو داغدار کرد

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
گلوم درد میکنه زیاد عفونت کرده زده به دندونام

عزیزم هرروز  دمنوش نعنا خشک بخور برای همه نوع عفونتی عالی هست بخصوص سرما خوردگی از اون قویترش که مثل آنتی بیوتیک هست میتونی نعناع وآویشن و پونه به مقدار مساوی  باهم دم کني و هرروز بخوری

شوخی میکنی پس دوباره شروع شد

نه بخدا شوخی چی...دسته گلمونو الکی الکی سپردیم به خاک🖤