2777
2789

چند وقت پیش بحثم شد باهاش رفتم پیش مدیر و معاون چون مشکلم را حل نکرد مدیر و معاون حق را به من دادند واقعا قضیه خیلی واضحی بود ولی معلم افتاد رو‌لج بازی منم گفتم چون حلش نمیکنی پیش مدیر و معاون هم میرم لازم باشه پیش اداره هم میرم یه زنگ هم زدم اداره بعدش رفتم مدرسه خیلی طلبکارانه و بد رفتار کرد 

منم دیگه پیگیر نشدم دخترم گفت مامان اداره اومد و به خانم تذکر داد... بعدش رفتارش را درست کرد اما همیشه پی وی پیام میداد الان نمیده فکر کنم قهر کرده باشه 

الان تو گروه گذاشته بچه ها ضرب المثل ،،،،چاه کن همیشه ته چاهه...را با یک نقاشی بنویسن و بکشن تو دفتر در صورتی که درسشون درباره ضرب المثل نیست.

البته مادرای دیگه هم خیلی روش معترض هستند چون خیلی تکلیف میده و همیشه حرف حرف خودشه.

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره