2777
2789
عنوان

از رانندگی زیاد میخچه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 48 پست
دقیقا! چون کلاچ و گازش دهنمو سرویس کرد. ماشین درست نمیکنن اشغال تولید میکنن

مشگل از کفشته ،،ربطی ب مدل ماشین نداره ..دوستم یسالونیمه تیبا داره میخچه هم نزده 🤣

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی سر از رانندگی در نمیاری:وقتی ماشین کلاچ و گازش خشک باشه دهن پاهات سرویس میشه

خب شما ک سر درمیاری باید ب مربیت بگی سیم کلاچ و گازو یخورده برات شل کنه ک راحت باشی تاپات عادت کنه.

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
دفه اوله میخچه میزنه. من چند ساله کفشم رو دارم

همون دیگه بیچاره چندساله عمرخودش وکرده گفته یه حرکتی برنم شاید فرجی شد اسی ولم کنه بیچاره کفشت ی بازنشستگی چیزی شاملش نمیشه بعداین همه سال خدمات؟؟

وقتی سر از رانندگی در نمیاری:وقتی ماشین کلاچ و گازش خشک باشه دهن پاهات سرویس میشه

پس ربط به رگلاژ پدال ها داره که سفته 

البته چون دبل پدال هم هستن سفت ترن 

منم دوهفته با تیبا رفتم رانندگی یاد گرفتم میخچه نزدم بعدشم ۴سال پشت فرمون پراید ۸۵نشستم بازم نزدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

حالا شما تازه داری میری آموزش سر در میاری که رانندگی یا تیبا میخچه میزنه _ یه درصد هم احتمال نمیدی از کفشت باشه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...