2777
2789
عنوان

سینه هام کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 144 پست
واسطه ندارم ، اونم یه شهر دیگه رفته الان 😢😂

پس خودت برو سراغش

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی خدا🤣اعتماد بنفسم خوبه ولی واقعا خیلی کوچیک مضخرفه

نه مال من کوچیک نیست فقط خیلی دیگه دورن از هم با سوت.ینم نزدیک نمیشن🤣🤣

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

من ندارم اصن 👀😂

اسکینی واقعا بهتر 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

اره تغییر میکنه نزار دیگه توضیح بدم بابا😅

به نظرت پروتز نکنم ؟

ببین نامزدم اوایل که پروتزو خریدم میگفت اره برو بزار خیلی خوشکل میشه الان که میبینه من میترسم میگه همینجوری خیلی قشنگه ولش کن واقعا موندم  دپول عملشم حتی جمع کردم ولی از الینکه بعدا خیلی بزرگ بشه میترسم 

دیگه اغراق میکنم 😂😂😂مث مدلای کره ای که لاغرن و کمر باریک دارنو....

میگم اخه دیگه انقد صاف نمیشه 😐🤣

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

به نظرت پروتز نکنم ؟ببین نامزدم اوایل که پروتزو خریدم میگفت اره برو بزار خیلی خوشکل میشه الان که میب ...

نه بابا درست میشه باور کن. نشد بعدا برو

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
به نظرت پروتز نکنم ؟ببین نامزدم اوایل که پروتزو خریدم میگفت اره برو بزار خیلی خوشکل میشه الان که میب ...

علف باید ب دهن بزی شیرین بیاد بیخیال بابا 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .