2777
2789
عنوان

حالاواقعافهمیدم شوهرم ازم متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 107 پست
یبارقهرکردم رفتم خونه مامانم دوروزخونشون بودم روزسوم رفتم مغازه برای پسرم خریدکردم وقتی اومدم خونه م ...

😐😐

خدا به کیا بچه میده الله اکبر آدم نمیدونه چی بگه

عزیزم محل نده به این شوهرت ببین میتونی کاری برای خودت شروع کنی هر چند کوچیک باشه؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا ایشالا کسایی اینقدر بی محبت و بی مسئولیت نسبت به فرزندشون چ قبل ازدواج چ بعد ازدواج کلا ...

الهی آمین...

متاسفانه با وجودیکه این روزا مردم ادعای روشنفکریشون میشه، اما هنوزم هستن خونواده هایی که به دختر به چشم نون خور اضافی نگاه می کنن. جالبه تو پیری و کوری هم فقط دختر باید به دادشون برسه. اونموقع دختر میشه اولاد و رسیدگی به پدرو مادر هم وظیفشه. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

نمیشکنه عزیزم 😊 🤩 همسرت با این کارت احساس می کنه که دوستش داری پشیمون میشه

عزیزم فیلم سینمایی زیاد می‌بینید😑😂

الهی آمین...متاسفانه با وجودیکه این روزا مردم ادعای روشنفکریشون میشه، اما هنوزم هستن خونواده هایی که ...

دقیقا متاسفانه اینجا هم کم نداریم ازشون

😐😐خدا به کیا بچه میده الله اکبر آدم نمیدونه چی بگهعزیزم محل نده به این شوهرت ببین میتونی کاری برای ...

هرکاری بخوام بکنم پول میخوادمنم هیچ پولی ندارم 😓😢😭

هرکاری بخوام بکنم پول میخوادمنم هیچ پولی ندارم 😓😢😭

میتونی خورد خورد جمع کنی؟

ببین الان شغلای اینستگرامی زیاد شده ادمینی و فلان

۵۱۴تاسکه

دمت گرم عجب زیاده 😂 نصفشم بگیری تمومه ماهی ی سکع بهت بده بهترین زندگی رو میتونی بکنی 

من نمیگم جدا شو چون من هیچی از زندگیت نمیدونم فقط مبدونم ازدواج دوم بدتر از اوله تازه شما بچه هم داری اینده اونم مهمه

میتونی خورد خورد جمع کنی؟ببین الان شغلای اینستگرامی زیاد شده ادمینی و فلان

اصلابهم پول نمیده که بخوام جمع کنم.عیدتاعیدبهم پول میده برای خرید همینم که بیام خونه میشینه میگه خب چیاخریدی بایدذره ذره قیمتاشوبگم اگه هزارتومن کم وزیادبگم دعوامیکنه که بگوچیکارش کردی 

دمت گرم عجب زیاده 😂 نصفشم بگیری تمومه ماهی ی سکع بهت بده بهترین زندگی رو میتونی بکنی من نمیگم جدا ش ...

شاید ازدواج دوم بدترباشه، ولی نجات از دست آدم سمی و تنها زندگی کردن گاهی خیلی بهتره

البته منم از زندگی استارتر چیزی نمیدونم و نمیگم طلاق بگیره. کلی گفتم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥