2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه تو بهم خیانت میکنی

214 بازدید | 30 پست

الان پیشم نیست و رفته از ایران چهار ماهه تا قبولیشو بگیره و بعد من برم 

اول اینو بگم که کاملا از اول دوستی و ازدواج مخالف روانشناس بود با اینکه خودش فوق روانشناسی داره

و حتی برای مشاوره ازدواجمونم مخالفت کرد فقط یک جلسه رفتیم که از اول تا آخر دستمو محکم گرفته بود و بیرون که اومدیم گفت بار آخره و دیگه حق ندارم اسم مشاور بیارم

بعد از رفتنش از ایرانم خیلی افسرده و گوشه گیر شدم چون توی تایمی که ایران بود رابطمو با همه دوستام قطع کرد و گفت تنها دوستت منم و وقتی رفت خیلی تنها شدم و الان هر از گاهی با دوستم میرم کافه فقط اونم باید زود برگردم 

و نیاز پیدا کردم به روانشناس ولی باز بحث و تهدید و گفت نمی‌خواد بری میری دو تا حرف یادت میدن میخوای روی من پیاده کنی

تمام مدتی که ایران بود و چه الان که نیست همش ترس اینو داره که بهش خیانت کنم و مدام به زبون میاره و حتی ایران که بود بخاطرش منو از خواب بیدار میکرد که قول بدم 

و الان هم خیلی کنترلم می‌کنه و حتی نمی‌ذاره برای گواهینامم کلاس برم و میگه وقتی اومدی اینجا همه کار با هم میکنیم

چیکار کنم بنظرتون؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیالشو. راحت کن خیانت هم نکن به همین سادگی

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

عزیزم ایشون خودشون مشکل دارن یکم جدی تر برای آیندت فکر کن ارزشی زندگی سالم و خوبو داری من خودم مشاور ...

تلفنی قبلا مشاوره گرفتم خیلی آبکی و سطحی جواب میدن برای همین میخوام حضوری برم

تحصیلات داره ولی یک آدم بد دل و بی سواده

و متاسفانه بدتر میشه 

و جا ب جایی هم کمکی نمیکنه بهت 

خدا نکرده سو تفاهم برای پیش بیاد ب توضیح نمی‌رسه و در جا میکشتت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با حرف زدن حل نمیشه وقتیم شرایط آرومه و بحثش رو میکشم وسط باز عصبانی میشه و قطع میکنه

تو از دوستی میدونستی همینه اخه چجوری میخوایی عوصش کنی؟

بری خارج ک دیگ دستت از همه کوتاههه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
تلفنی قبلا مشاوره گرفتم خیلی آبکی و سطحی جواب میدن برای همین میخوام حضوری برم

حضوری برین خب عزیزم شما حق دارین برین روانشناس ایشون میتونن نرن شما باید برای خودت تصمیم بگیری هیچ کس حق کنترل پارتنرش در این حد رو نداره چه مرد چه زن