2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه تو بهم خیانت میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست
از اینکه خودش روانشناس بوده و نمیذاشته پیش مشاور برید ترسیدم😬 انگار میخواسته دستش رو نشه😶

یک جلسه بدون خبرش رفتم و روانشناس هم همینو گفت 

ولی کاری از دستم برنمیاد الان

نمیدونم چطور حلش کنم وقتی دوست بودیم میگفت ازدواج کنیم خیالم راحت میشه ولی نشد مثل قبله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

E]خطرناکه وقتی میگی بیدارت کرده که ازت قول بگیره من ترسیدم مثل ادمای پارانوئیدی

بهم گفت بعد ازدواج بهتر میشم ولی نشد 

این یکسالم پیش خانوادم بودیم و اولین سالگرد ازدواجمون مهاجرت کرد تا بریم آلمان و ایران نمونیم

چهار ساله با همیم و کاری هم نکردم همه جا هم با خودش بودم دیگه چجوری خیالشو راحت کنم

یه کاری میکنی که نگرانه مردها حسشون قویه یا براش کم وقت میزاری مثلا اون همیشه زنک میزنه یا پیام میده یا تو گذشته چیزی بهش گفتی فراموش نکرده

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

بزرگوار ایشون بیماره با ایشون بمونی شما رو هم مریض میکنه

شاید باورت نشه ولی به جایی منو رسونده که خودش حساسم می‌کنه و بعد از اینکه عصبانی میشم یا گریه میکنم لذت می‌بره و بهم میگه تو مغزت مریضه

یه کاری میکنی که نگرانه مردها حسشون قویه یا براش کم وقت میزاری مثلا اون همیشه زنک میزنه یا پیام میده ...

شما احتمالا خودت آقا هستی که شرایط رو نمیتونی از دید یک خانم ببینی و درک کنی

تا دیوته نشدی خودت نجات بده

چند بار بهش گفتم اومدن من به آلمان بستگی به رفتار تو داره اونموقع تصمیم میگیرم بیام یا نه

گفت تو همیشه برمیگردی پیش خودم و هیچ جا نمیری

خیلی از بودنم مطمئنه

شما احتمالا خودت آقا هستی که شرایط رو نمیتونی از دید یک خانم ببینی و درک کنی

چرا شما خانما اینو به عنوان علاقه زیاد، ترس از دست دادن ،عشق نمیبینین ؟!خب طرف زیادی عاشقه میترسه طبیعیه این رفتار اگه شما هم عاشقش باشین لذت میبرین از این رفتارش

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

چند بار بهش گفتم اومدن من به آلمان بستگی به رفتار تو داره اونموقع تصمیم میگیرم بیام یا نهگفت تو همیش ...

برای اینکه اعتماد به نفست پایینه

چه آرومی داره نری گواهینامه بگیری

ما یک دوست داشتیم دختردست گلش داد به همین جور ادمی خداشاهده رفتن برا تحصیل المان دختره تمام طلا پول هرچی داشت داد تا از دستش خلاص شد

نزار برا ت تصمیم بگیره نداری کاری کنی

چون همیشه فکر میکنی خودت داری خطا می کنی زندگی معمولی رو از خودت میگیری

چرا شما خانما اینو به عنوان علاقه زیاد، ترس از دست دادن ،عشق نمیبینین ؟!خب طرف زیادی عاشقه میترسه طب ...

عشق تا وقتی باعث پیشرفت بشه قشنگه وقتی محدودیت به وجود بیاره و جلوتو بگیره عشق کم کم از بین میره

عشق تا وقتی باعث پیشرفت بشه قشنگه وقتی محدودیت به وجود بیاره و جلوتو بگیره عشق کم کم از بین میره

نمیدونم شاید شما درست میگین.چون منم اونحورم اینکارم از عشق زیاده ترس از دست دادن.ادم وقتی به عشقش برسه دیگه هیچی براش مهم نیست حتی محدودیت رو هم قشنگ میبینه اذیت نمیشه