2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو دادگاه شکایت کن مثل سگ میفته به پاتاگه زندگیتو کلا نابود کرده برو سمت جدایی اگه راهی نداری جز زن ...

راه شکایت بگو بهم

اگه برم این مسیر این بچه ننس همه میفهمن

نمیخوام جدا شم فعلا شرایط نیست

بدنم خیلی درد میکنهحس میکنم سرم داره میترکه و خونه دور سرم میچرخهخوب میشم یا برم دکتر چیکار‌ کنم

میتونی دیه بگیری

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

راه شکایت بگو بهماگه برم این مسیر این بچه ننس همه میفهمننمیخوام جدا شم فعلا شرایط نیست

من دقیق نمیدونم عزیزم سرچ کن 

ولی فکر کنم اولین کار اینه که بری دکتر و نامه بگیری برای اینکه کتکت زده تا جاش خوب نشده برو رفتی دکتر بپرس نامه شما برای دادگاه معتبره یا ن اون راهنماییت میکنه 

بعدشم میری دادگاه میپرسی که راه شکایت چیه راهنماییت میکنن

پزشکی قانونی خودش تشخیص میدهانقد بدم میاد از مردایی که دست به زن دارن خدا بزنشونقبلاهم زده؟

سه بار شد تا الان

سر و زانو و دست نمونده 

تمام بدنم درد میکنه

همش بهخاطر خانوادشه 

چطوری؟اخه ردی رو من نمونده بدن من کلا اینطوریه

پس حتما تو پزشکی قانونی هم اینو میدونن برو بگو میزنه ردش نمیمونه امیدوارم بتونی حقت رو بگیری🌹

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

راه شکایت بگو بهماگه برم این مسیر این بچه ننس همه میفهمننمیخوام جدا شم فعلا شرایط نیست

پزشکی قانونی بگو نمیخوام براش پیامک بره بفهمه

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑