2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 59 پست
به اجدادمون نزدیکتر میشیم🙄اون زمان دختر بچه به زور شوهر میدادن تا گیساش سفید بشه باید بمونه تو خونه ...

اشتباه نکن برای پول چاپیدن نیست، اکثرا متاسفانه اینطور هستن ولی خیلیای دیگه واقعا مشکلات با پدر( سندرم ددی ایشو*) دارن و این واقعا یه معضله

با پارت اول پستت به شدت موافقم

من خودمم همینکارو کردم🤣

چون خوشم نمیومد بچه باشه یا خام و معتقد بودم بیشتر سنم میفهمم الان ک واردش شدم فهمیدم درسته اون پخته و عاقله

ولی من خیلییی خامم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی از مردای سن بالا ،زندگی کننوزندگیشون تا دم مرگ ، استقرار دارهتجربه بالایی دارن در ادامه زندگی

اره دقیقا 

درسته همشون اینطوری نیستن

ولی اصلا مهر هیچ پسری به دلم نمیشینه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من خودمم همینکارو کردم🤣چون خوشم نمیومد بچه باشه یا خام و معتقد بودم بیشتر سنم میفهمم الان ک واردش ش ...

چند سال اختلافتونه مگه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من خودمم همینکارو کردم🤣چون خوشم نمیومد بچه باشه یا خام و معتقد بودم بیشتر سنم میفهمم الان ک واردش ش ...

عذرخواهی میکنم میپرسم، میتونی جواب ندید، برای رابطه جنسی مشکلی پیش نیومده براتون؟

حماقتمرد سن بالا با هدف های خوشگلی نمیاد سراغ دختر سن پایینددی ایشوزتون رو حل کنید و اینو جدی بگیرید

آره خیلیا که واقعا حماقت میکنن برای پول میرن سراغ اینجور ازدواج ها- ددی ایشوز هم مشکلی نیست که به راحتی بتونه حل بشه دوست عزیز-

اشتباه نکن برای پول چاپیدن نیست، اکثرا متاسفانه اینطور هستن ولی خیلیای دیگه واقعا مشکلات با پدر( سند ...

ولی با این وضعیت اقتصادی الان بیشترین در صد که اینکارو میکنن برای پوله  و من بیشتر این موردو دیدم، درصد خیلی کمی بخاطر کمبود محبت و اینطور مسایل دنبال سن بالا میرن 

زنده باشی ، اختلاف تا چند سال را می پسندی

مرسی

زیاد، ولی خب بستگی داره

یه بار روی یکی کراش بودم ۱۸ سال ازم بزرگتر بود

عذرخواهی میکنم میپرسم، میتونی جواب ندید، برای رابطه جنسی مشکلی پیش نیومده براتون؟

خب ما فعلا نامزدیم و اینقدرشو پیش نرفتیم

ولی چرا حس میکنم در اینده ب مشکل می‌خوریم چون وقتی من ۳۸ سالمه نامزدم ۵۰ سالشه🗿🤌🏻

ولی طبق ی سری تحقیقاتی ک داشتم خانواده پدریش کلا گرمن خیلیم😂

امیدوارم مث اونا باشه🤣

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️