2777
2789
لاس منظورم نبود مثلا جلو پارتنرش بگه این دختره قشنگه

خب وقتی تو نیستی بتونه با همون دختره لاس هم میزنه،اگه شرایطش باشه،اصلا چرا باید پیشت از یه دختر دیگه بحرفه،عقل سالم اینو نمی‌پذیره

اره دخترا نمیتونن به کسی نگاه کنن ولی پسرا این مدلی نیستن !نگاه کردن هم به معنای دوست داشتن و .. نی ...

نابلدی نیست دیگه هر آدمی میدونه جلو پارتنرش نباید از جنس مخالف تعریف کنه یه منظور و نیتی داره این کار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اره اما نباید بیاد جلو پارتنرش بگه که وقتی بیان میکنه یکم عجیبه

واضح ومستقیم ولی بدون دعوا بهش بگو که ناراحت میشی

پارتنر منم اینطوریه ولی واقعا ازسر راحتی وصمیمیت بینمون چون همه چیو بدون فیل*تر به هم‌میگیم ممکنه پارتنر توم همینطوری باشه

واضح ومستقیم ولی بدون دعوا بهش بگو که ناراحت میشیپارتنر منم اینطوریه ولی واقعا ازسر راحتی وصمیمیت بی ...

باور کن این طبیعی نیست اصلا،من وقتی با کسی تو رابطم متوجه میشم اون ناراحت میشه حتی یه بچه هم اینو میتونه بفهمه،بعد که دیگه خودم بگم چه فایده ای داره خودش نباید این کارو بکنه

باور کن این طبیعی نیست اصلا،من وقتی با کسی تو رابطم متوجه میشم اون ناراحت میشه حتی یه بچه هم اینو می ...

نه عزیزم مردا خیلییی رفتارو افکارشون ساده تر از ماست اصلا پیچیدگی های روانیه مارو ندارن هیچوقت نگو خودش باید بدونه خودش باید انجام بده خودش باید نکنه و...

تو اکثر مواقع وااااااقعاااا نمیدونن باید چیکار‌کنن چیکار نکنن

توی رابطه زن شکل دهنده و راهنمای رابطه ست 😉

خب وقتی تو نیستی بتونه با همون دختره لاس هم میزنه،اگه شرایطش باشه،اصلا چرا باید پیشت از یه دختر دیگه ...

وای خدایا انقد ذهنشو خراب نکن😑

من خودم بااینکه عاااشق نامزدمگ هیچوقتم خیانت نکردم بارها وبارهاااااا تو دانشگاه،سرکار ،توخیابون و... پسراییو دیدم که خییلییی جذابن و واقعا نظرم جلب شده  یه وقتا هم به نامزدم میگم

پاشدم رفتم خیانت کردم؟!

بعد اگه پارتنرش نگه ینی دیگه باکسی لاس نمیزنه؟!!!

وای خدایا انقد ذهنشو خراب نکن😑من خودم بااینکه عاااشق نامزدمگ هیچوقتم خیانت نکردم بارها وبارهاااااا ...

والا شماها رو نمیدونم ولی من خودم اگه پیش عشقم از یه دختر دیگه تعریف کنم علنا بدترین توهین و تحقیر رو براش به ارمغان اوردم!!!

والا شماها رو نمیدونم ولی من خودم اگه پیش عشقم از یه دختر دیگه تعریف کنم علنا بدترین توهین و تحقیر ر ...

راستش من تو حرفتون منطقی نمیبینم

البته بازم میگم نظر شخصیمه

ماهردوتامون میدونیم که ادمای بهتر و قشنگتر ازماهم هستن و حتی ممکنه ازشون خوشمون بیاد ولی همچنان هم دیگه رو انتخاب میکنیم ومتعهدیم😊 من این وسط توهین و تحقیری نمیبینم

راستش من تو حرفتون منطقی نمیبینمالبته بازم میگم نظر شخصیمهماهردوتامون میدونیم که ادمای بهتر و قشنگتر ...

نه شما انگار جنست با دخترای دیگه فرق داره،عشق من وقتی کنارش بودم دختر خالم زنگ زد گفت شب بیا خونمون خانوادت اینجان،سر اون یه هفته با من قهر بود که چرا باید اون به تو زنگ بزنه بگه چرا بقیه نگفتن،درسته حرفش کلا منطقی نداشت،ولی حساسن دخترا،یا خودش بهم گفت یه پسره تو دانشگاه از طریق دوستم بهم پیام رسونده روم کراشه،همه چیو بهم میگه،پس من ادم بی منطقی نیستم که اگه بودم اونم ازم پنهون میکرد،تو این قضیه هم کاملا نظرم مخالف شماس

والا شماها رو نمیدونم ولی من خودم اگه پیش عشقم از یه دختر دیگه تعریف کنم علنا بدترین توهین و تحقیر ر ...

بیا ایشون هم آقاست داره اینو میگه یعنی خودشون میدونن خیلی بده و باز انجام میدن

نه شما انگار جنست با دخترای دیگه فرق داره،عشق من وقتی کنارش بودم دختر خالم زنگ زد گفت شب بیا خونمون ...

نظرتون برام محترمه جناب🙏

اره خب همونطور که پسرا باهم متفاوتن دختراهم همه مثل هم نیستن که

من فکرمیکنم‌همه چیز باید دو طرفه باشه

وقتی اعتماد بین دونفر باشه این کارا بی معنیه

منم یه بار یه اتفاقی واسم افتادکه به شدت ذهنم‌منفی نگر شد هنوزم گاهی ترس از خیانت و... دارم ولی میدونم فکرام درست و منطقی نیست 

بیا ایشون هم آقاست داره اینو میگه یعنی خودشون میدونن خیلی بده و باز انجام میدن

من نظرم باایشون متفاوته عزیزم

شمامیتونین سرهر مسئله ای ای به پروپای هم بپیچین همو عذاب بدین

نظرتون برام محترمه جناب🙏اره خب همونطور که پسرا باهم متفاوتن دختراهم همه مثل هم نیستن کهمن فکرمیکنم‌ ...

خداروشکر،به نظرم دو‌نفر بهم اعتماد داشته باشن هیچوقت خیانتی پیش نمیاد،این قانون نانوشته طبیعته