2777
2789
همش چیزای مقوی میخورم ولی حس میکنم وزنش زیاد نمیشه

چون استرس داری و برات مهمه من با اینک بچم وزنش از مدق تولد نزدیک دو کیلو رفته بالا بازم هرکی میبینه میگه چقد کوچیکه ضعیفه ولی اصن برام مهم نیست چون بلاخره ک بزرگ میشه شیر استرسی به بچه نده گلم میتونی پیش متخصص هم بری تا برات مکمل بنوبسه شیرت قوی بشع یه اشناها ما بچش نارس بدنیا اومد بدش رفته بود دکتر بهش مکمل داده بودالان یه پسزتپلی داره😍

عزیزم اروغ بچه رو هم هربار بگیر ک بتونه بیشتر شیر بخوره من پسرم شیر زیادی میخوره دفع زیادی هم داره ش ...

شیر کمه اصلا سیر نمیشه اونقدر میخوره ولی وزنش زیاد نمیشه دوبار شیرخشک میدم یبار شب یبار روز هر بار ۱۲0 تا شیرخشک میخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیر کمه اصلا سیر نمیشه اونقدر میخوره ولی وزنش زیاد نمیشه دوبار شیرخشک میدم یبار شب یبار روز هر بار ۱ ...

عزیزم همه چیزو امتحان کن ببین با چی شیرت زبادمیشه من مزغ ابگوشتی بخورم شیرم زیادمیشه کلا غذای ابکی و ابمیوه ها شیرو زیاد میکنن .خاهرم سالاد میخوره شیزش زیاد مبشه ‌.خاهرشوهرم بامیه میخوره شیرش زیاد میشه شماهم همه چیزو امتحان کن ببین چی بهت میسازه