2777
2789
عنوان

به خاطر عمش عجب بحثی شده

62 بازدید | 2 پست

سلام من و نامزدم بعد۶سال سختی تازه خانواده ها اوکی شدن،دیشب عمش‌مهمونی‌دعوتشون کرده بود منم بهش گفتم بعد اینهمه سال مهمونی رفتین حتمن ب این خاطر که خواسته آمار کاراتونو بگیره بوده بعدش گفت افکارت منفیه چرا فکر میکنی همه مثل خودتون با نقشه پیش میرن همه که مثل شما نیستن و من از این حرفش واقعااااا حالم گرفته شد هیچی نگفتم و رفتم بعدش دوباره زنگ زد رفتم گفت چیه گفتم هیچی نقشه ای نداشتم رفتم ببینم امشب چ نقشه ای کشیدم برات اخه ما اینجوریم اونم گفت باتو نبودم گفتم پس با کی بودی دقیقن گفتی با خانوادت ک اینهمه عذابمون دادن گفتم غلط کردی ب خاطر عمت ب خانواده من توهین میکنی اونم گفت توم غلط کردی پس ب عمه من توهین کردی منم از دیشب دیگه محلش ندادم و باهاش قهر کردم زنگم زدم بهش اما محلش ندادم گفت اگه ب این کاراته زنگ نزن تمومش کنیم گفتم با تو نبودم و اصلا دوست ندارم تمومش کنم ولی این هی قهر کردنت داره دیوونم میکنه هی قهر کنی ک نمیشه زندگی کرد نمیدونم چیکار کنم محلش بدم یا ندم دوست ندارم رابطمونو الکی تموم کنم اما نمیدونم واقعن موندم شما بودین چیکار میکردین

خودش گفته تموم کنیم چرا میخوای با اصرار تو ادامه بدین؟سر یه چیز چرت تموم کنیم؟ بدش نیومده انگار

نمیره همیشه موقع بحث میگه تموم کنیم منم ک محلش نمیدم برمیگرده میگه اعصابمو خورد کردی ب خاطر خودت با خودت‌باید بحث کنم و هیچ جام نمیره

من ک اصراری ندارم خودش‌پیام میده هی نصیحتم میکنه حیف زندگیمونه چون من بهش گفتم ناامیدم کردی امیدی ندارم بهت برا همین بهش برخورده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره